SLUTSÅLT I BRF PÄRLUGGLAN

Brf Pärlugglan, som är en av de sista etapperna uppe på Uggleberget i Nya Hovås, är nu slutsålt. Under sommaren 2020 flyttar de nya bostadsrättsinnehavarna in i sina hem. Vi hälsar de alla varmt välkomna!

Antal bostadsrätter: 33
Storlek: 27 – 113 kvm
Pris: Från 1 290 000 till 6 500 000

LÄGET I NYA HOVÅS

2 min

Fika
Med cykel tar du dig till Lasse Maja Bageri på 2 minuter. Här kan du njuta av både stenugnsbakat bröd och kanske framförallt deras äpplebullar som har följt med dem sedan starten i det lilla bageriet i Majorna.

4 min

Strövområde
Det tar 4 minuter med bil att ta sig till Oxsjön, ett vidsträckt och grönt strövområde som är mycket populärt för joggingturer eller söndagspromenader.

22 min

Kultur
Med bil tar det 22 minuter att ta sig till GöteborgsOperan. Med en unik mix av opera, dans, musikal och konsert har vårt operahus någon- ting för alla – på högsta konstnärliga nivå.

3 min

Restaurangbesök
Det tar 3 minuter att gå till Sociale. Nya Hovås egna kvarterskrog med en unik blandning av traditionella och visionära rätter med inspiration från norra Italien. Njut av ett glas vin i kvällssolen utan att tänka på vem som ska köra hem.

11 min

Shopping
Med bil tar det 11 minuter till Frölunda Torg, här erbjuds fantastisk shopping i över 200 butiker. Här finns också många caféer och restauranger.

7 min

Båtplats
Det tar 7 minuter med bil att ta sig ned
till Amundöns Marina. Marinan har i dagsläget
förtöjningsplatser för 552 båtar och
vinteruppställningsplatser för mellan
600-650 båtar.

34 min

Världen
Med bil tar det 34 minuter att ta sig till Landvetter.
Göteborg-Landvetter flygplats är Sveriges näst
största internationella flygplats och Nordens sjätte
största flygplats. Härifrån kan du resa vart du vill i
världen i både jobb och nöje.

8 min

Golf
Med bil är det 8 minuter till Hovås Golfbana,
banan har varit belägen i Hovås sedan 1904 och
karaktäriseras som en kort, trixig park-skogsbana.
Till World of Golf, ett modernt och välut-
rustat träningscenter tar det ca 12 minuter.

15 min

Badplats
Hovåsbadet är en barnvänlig, skyddad sandstrand
omgiven av bergsknallar. Du kan gå i vattnet från
både betongdäck och badstegar. Gott om plats för
lek, spel och fikastunder. Det tar cirka 15 minuter
att cykla till Hovåsbadet från Pärlugglan.

4 min

Storstad
På 4 minuters promenad är du vid bussen som
tar dig in till Göteborgs Centrum. Större delen av
dagen går Rosa Express var tionde minut.

MELLAN SKOG, HAV OCH STAD

Hovås ligger idylliskt mellan hav och skog. Samtidigt kan du här uppleva den urbana känsla som en småstad kan erbjuda och även Göteborgs puls och stadsliv finns på nära håll.

Mellan skog, hav och stad

Du kan ta en mysig skogspromenad eller cykla till badet på bara några minuter. Med Amundön, Hovåsbadet och Hovås Kallbadhus har du nära till flera havsbad. Oxsjön är en fin sjö där man kan fiska och bada, Billdals Park erbjuder promenader bland vackra växter och träd. Oavsett vad dina intressen är kan du hitta din plats och gemenskap i närområdet. Här finns ett brett utbud av idrotts – ridning, tennis, fotboll, innebandy, gymnastik, friidrott, golf, segling, kanot, kitesurfing, ishockey, friidrott och badminton för att nämna några. Eller så strövar du bara ut i skogen med svampboken en krispig höstdag. I Hovås är du alltid nära till upplevelser som passar just din personlighet och ditt liv.

Frihet i Nya Hovås

NATURLIGT BEKYMMERSLÖST
PÅ UGGLEBERGET

Högst upp på Uggleberget i Nya Hovås, i en grönskande sluttning uppförs Brf Pärlugglan.

Naturligt bekymmerslöst på Uggleberget

Vattnet, höjden, himlen och solljuset ger lägenheterna en känsla av ljus och rymd, tillsammans med sina omsorgsfullt valda material borgar Pärlugglan för ett vackert och bekymmerslöst boende över tid. Med generösa takterrasser med utsikt över Göteborgs södra skärgård och balkonger i bästa läge är Pärlugglan något för dig som värdesätter ett riktigt bra boende. Här, uppifrån Uggleberget, är det lika bekvämt att promenera ner till bageriet i Nya Hovås för färska frallor som att ta cykeln ner till Hovås havsbad eller ut till Amundön. Planera mindre och njut mer av vardagen.

VÄLKOMMEN HEM

Här badar hemmet i ljus och utsikten ett levande konstverk som förändras med säsongerna..

Ett hem för livet

Lägenheterna går i rena, naturliga och ljusa toner. En upplevelse som förstärks genom de stora glaspartierna och interiöra lösningarna. Lägenheterna är planerade med en generös öppen planlösning där matplats, kök och vardagsrum har tillgång till utsikten. Här badar hemmet i ljus och utsikten ett levande konstverk som förändras med säsongerna. Lägenheten har genomgående ekparkett som ger en varm och ombonad känsla. Takhöjden är väl tilltagen och samtliga lägenheter har balkong, terass eller tillgång till uteplats. De översta lägenheterna har spatiösa terrasser med imponerande utsikt över Göteborg södra skärgård.

Kök
Med ett boende i Pärlugglan får du en bra standard redan från början. Köket har planerats med stor omsorg om både förvaring och avställningsytor. Så att du ska få inspiration till såväl lustfylld matlagning med långa trevliga måltider som en njutbar frukost i vardagen. I grundförslaget är de släta vitmålade luckorna försedda med handtag i stål vilket ger ett fräscht och stilrent intryck. Alla lådor och luckor har dämpning och den matchande bänkskivan i laminat har infälld diskbänk och blandare i krom.

Bad
Badrummen är helkaklade i tegelsatta vita keramiska plattor på vägg och golvklinker i skiffergrå nyans med elektrisk golvvärme för en behaglig känsla. Badrummet har en stilren inredning och goda förvaringsmöjligheter med en 80 cm bred tvättställskommod, ett spegelskåp, samt väggskåp över bänkskivan ovanför vitvarorna. Samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare, de mindre lägenheterna har kombimaskin. I varje badrum finns en rymlig duschhörna med svängbara dörrar i härdat säkerhetsglas, en elektrisk handdukstork samt snålspolande toalett. Den infällda spotbelysningen ger ett behagligt ljus.

Rotera vy
homeFinder
Lgh
Rum
ca. m²
Plan
Mån. avgift
Pris
Status

BILDGALLERI

Kontakt

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Sedan starten 1965 har vi expanderat till stora delar av landet och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är också verksamma i flera andra städer, och på ett antal attraktiva fritidsorter, både i Sverige och utomlands. Välkommen till oss på Bjurfors för att uppleva bästa möjliga bostadsaffär. Vi nöjer oss inte med mindre, och det ska inte du heller göra.

Jonna Alm
031-733 20 20

Therese Bjurenlind
031-733 20 99

Intresseanmälan

Tornugglan är ett av Tornstadens många bostadsprojekt

Vi bygger hus för livet

Tornstaden har lång erfarenhet av att producera bostadshus med fokus på kvalitet. Vi tar hand om helheten, det vill säga från köp av råmark till inflyttningsklart projekt. Med bred kunskap hanterar vi förvärv av fastigheter, driver planprocesser, projekterar och uppför byggnader. Det innebär att vi tar ett tydligt ansvar och har full kvalitetskontroll under hela processen. En lyckad helhet är vårt mål, med fokus på miljö, ekonomi och estetik.

Brf Betula i Björkris Kungsbacka

Hyresrätter på Lilla Tunnlandsgatan

Tornstadens huvudkontor i Gårda

Tornstaden är en modern version av gamla tiders byggmästare. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter. Våra projekt genomförs effektivt med korta beslutsvägar och tydligt ansvar där kvalitet, långsiktighet och personligt engagemang är ledord. Precis som för gamla tiders byggmästare.

Koncernen startade verksamheten 1995 och är idag en snabbväxande bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan; från idé till färdiga projekt – allt under ett tak. De tre verksamhetsgrenarna projektutveckling, byggnation och fastighet omsätter tillsammans ca 1,5 miljarder och har ca 140 anställda, med huvudkontor i Göteborg samt regionkontor i Stockholm och Malmö