Goda utsikter för de sista etapperna på Uggleberget

Den 25 oktober klockan 19 arrangerar vi ett säljstartsevent för bostadsrätterna i Brf Pärlugglan, som blir en av de sista etapperna på berget. Vid detta tillfälle får du information om projektet, hur försäljningen går till och övrigt som kan vara bra att veta. Det kommer också att finnas god tid att ställa frågor. Anmäl dig här.

Varmt välkommen!

Antal bostadsrätter: 33
Storlek: 27 – 113 kvm
Pris: Från 1 290 000 till 6 500 000

Hovåsbadet
Frihet i Nya Hovås
Kommunikationer i Nya Hovås

Naturligt bekymmerslöst på Uggleberget

Med sina generösa takterrasser och balkonger tillsammans med omsorgsfullt valda material borgar Brf Pärlugglan för ett vackert och bekymmerslöst boende över lång tid. Här, uppifrån Uggleberget, är det lika bekvämt att promenera ner till bageriet i Nya Hovås för färska frallor som att ta cykeln ner till Hovås havsbad eller ut till Amundön. Planera mindre och njut mer av vardagen.

Ett hem för livet

Högst upp på Ugglebergt i Nya Hovås, i en grönskande sluttning med utsikt över Göteborgs södra skärgård och i bästa läge, uppförs Pärlugglan. Vattnet, höjden, himlen och solljuset ger lägenheterna en känsla av ljus och rymd. Pärlugglan är för dig som värdesätter ett riktigt bra boende.

Nu finns information om storlekar och priser på de olika lägenheterna att tillgå. Inom kort kommer du även att kunna se interiöra inspirationsbilder och samtliga planlösningar här. Detta för att du ska få en god möjlighet att förbereda dig inför säljstaten den 25 oktober.

Kontakt

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Sedan starten 1965 har vi expanderat till stora delar av landet och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är också verksamma i flera andra städer, och på ett antal attraktiva fritidsorter, både i Sverige och utomlands. Välkommen till oss på Bjurfors för att uppleva bästa möjliga bostadsaffär. Vi nöjer oss inte med mindre, och det ska inte du heller göra.

Jonna Alm
Tel. 031-733 20 20

Therese Bjurenlind
031-733 20 99

Intresseanmälan

Torsdagen 25 oktober kl. 19.00 har vi säljstartsevent av Brf Pärlugglan i Fenestraskolan, Hovås Allé 12.

Jag/Vi kommer gärna.Jag kan tyvärr inte komma men håll mig gärna informerad.

Tornugglan är ett av Tornstadens många bostadsprojekt

Vi bygger hus för livet

Tornstaden har lång erfarenhet av att producera bostadshus med fokus på kvalitet. Vi tar hand om helheten, det vill säga från köp av råmark till inflyttningsklart projekt. Med bred kunskap hanterar vi förvärv av fastigheter, driver planprocesser, projekterar och uppför byggnader. Det innebär att vi tar ett tydligt ansvar och har full kvalitetskontroll under hela processen. En lyckad helhet är vårt mål, med fokus på miljö, ekonomi och estetik.

Brf Betula i Björkris Kungsbacka

Hyresrätter på Lilla Tunnlandsgatan

Tornstadens huvudkontor i Gårda

Tornstaden är en modern version av gamla tiders byggmästare. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter. Våra projekt genomförs effektivt med korta beslutsvägar och tydligt ansvar där kvalitet, långsiktighet och personligt engagemang är ledord. Precis som för gamla tiders byggmästare.

Koncernen startade verksamheten 1995 och är idag en snabbväxande bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan; från idé till färdiga projekt – allt under ett tak. De tre verksamhetsgrenarna projektutveckling, byggnation och fastighet omsätter tillsammans ca 1,5 miljarder och har ca 140 anställda, med huvudkontor i Göteborg samt regionkontor i Stockholm och Malmö