Fullsatt vid säljstarten för Brf Mjörnbo Allé

I går hölls ett välbesökt informationsmöte för alla som visat intresse för de 54 bostadsrätter som nu byggs vid Mjörnbotorget i Gråbo nordost om Göteborg. Cirka 200 personer var på plats och ett tusental personer följde presentationen via den livesändning som gjordes via Facebook, för dem som inte hade möjlighet att komma dit.

På måndag den 17 september klockan 12 går startskottet för försäljningen och den vanligaste frågan under onsdagkvällens möte var om man skulle lyckas få köpa en lägenhet när intresset är så stort.

”Vi är mycket glada över de positiva reaktioner vi fått på det nya bostadsområde som vi utvecklar vid Mjörnbotorget i Gråbo och det är fantastiskt med ett sådant stort intresse inför säljstarten idag”, säger Therese Kilenstam som är vd på Tornstaden Projektutveckling.

Detta är Tornstadens tredje etapp av fem i Mjörnbo Allé vid Gråbo Centrum i Lerums kommun nordost om Göteborg. Både hyresrätterna och bostadsrätterna i de första två etapperna har varit mycket populära, det känns därför bra att vi nu kan erbjuda fler bostäder i området. Redan om ett drygt år är det dags för inflyttning i de nya bostadsrätterna i Mjörnbo Allé.

På Mjörnbo Allés hemsida mjornboalle.se kan den som är intresserad läsa mer om köpprocessen och göra en köpeanmälan.

För mer information:
Therese Kilenstam, vd Tornstaden Projektutveckling AB
info@tornstaden.se

Se presentationen från säljstartseventet här.