fbpx

Till vår byggverksamhet söker vi dig, en viktig kugge i vårt lag, som vill vara med i vår fortsatta expansion i våra tre regioner.

Om tjänsten

Arbetet innebär att självständigt och med stöd av kalkylchef upprätta kalkyler, förfrågningsunderlag, utvärdera inkomna offerter samt värdera tekniska lösningar. I våra projekt kommer du även att få möjlighet att arbeta med projektinköp, projektering mm.

Din bakgrund

Du har byggteknisk utbildning med arbetslivserfarenhet samt intresse för att arbeta med projektkalkylering. Kunskap och erfarenhet av bostadsproduktion är meriterande. I våra anbud och projekt arbetar vi i nära samarbete med våra kunder och vår egen projektverksamhet. För att tillgodose deras behov förväntas du vara noggrann till din läggning, strukturerad, ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Vi värdesätter ett engagemang och affärsmässighet i hela anbudsprocessen samt att du gärna tar till dig vårt arbetssätt. Vi värdesätter att du är kreativ avseende utförande och kostnadsmedveten.

Vårt erbjudande

Hos oss på Tornstaden får du möjlighet att utvecklas i en expansiv och stimulerande miljö med både höga krav och stort eget ansvar. Du kommer få en närvarande chef som ger dig de rätta verktygen för att lyckas i din roll samt en unik möjlighet att dra erfarenheter och lärdom från erfarna personer i organisationen. Vi bygger team och oavsett roll är alla en viktig del av stommen i Tornstaden.

För mer information

Kontakta Björn Friberg, Kalkylchef, via telefon 0765-48 15 04 eller via mail bjorn.friberg@tornstaden.se

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan och CV till bjorn.friberg@tornstaden.se snarast möjligt.

Om Tornstaden

Byggnadsaktiebolaget Tornstaden ingår i en bygg- och fastighetskoncern med huvudkontor i Göteborg samt verksamhet i Stockholm och Malmö. Koncernen har kompetens att utveckla, bygga, äga och förvalta fastigheter och strävar efter delaktighet och samarbete genom hela byggprocessen tillsammans med kunder och samarbetspartners. Vår affärsidé bygger på totalentreprenader från idé till färdigt projekt.

Första spadtag Solhöjden ÖckeröVARM-kandidater