fbpx

Är du en engagerad person som gärna kommer med egna idéer? Då kan det vara du som är vår nya kollega! Vi behöver förstärka vårt byggbolag i Göteborgsregionen med fler duktiga snickare. Just nu söker vi en snickare med placering på vårt spännande projekt på Riksdalersgatan i Högsbo och en med placering i Gråbo, Lerum.

Du kommer ingå i ett team av kompetenta medarbetare och utföra olika typer av arbetsmoment som inkluderas i hantverkaryrket. Vi bygger mestadels nyproducerade bostäder men har även intressanta som innefattar tillbyggnadsarbeten och byggnation av kommersiella ytor. Läs mer om våra pågående projekt här.

Är det dig vi söker?
Vi ser att du har:
• Yrkesbevis som snickare
• Något eller några års erfarenhet av en liknande roll
• God samarbetsförmåga
• Goda kunskaper i svenska

Vi erbjuder
Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med möjlighet till internt avancemang och personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden där vi har högt i tak och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi ser till att du bygger på din kompetens genom att erbjuda utbildningar och en individuell utvecklingsplan. Därtill värnar vi om våra medarbetare genom att erbjuda en trygg anställning, trivsam arbetsmiljö och goda förmåner.

Vill du veta mer eller ansöka?
Hör av dig till personalansvarig Moa Mindedal på moa.mindedal@tornstaden.se alternativt 0765 48 15 57. Ansök genom att skicka CV och ett personligt brev till Moa Mindedal på moa.mindedal@tornstaden.se. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!