fbpx

Här ser du en del av gänget på Tornstaden Öst. Vi växer och vi söker nu flera duktiga medarbetare som vill vara med på vår fortsatta resa i regionen. Vi söker just nu en entreprenadingenjör, en platschef och en arbetsledare till teamet.

Är du vår nästa entreprenadingenjör, platschef eller arbetsledare?
I rollen som entreprenadingenjör driver och leder du inköps- och projekteringsprocesserna för några av våra byggprojekt. Du är också ett stöd ut mot arbetsplatsen under projektets samtliga faser och är en nyckelspelare i t.ex. prognosarbete, produktionsplanering och anbudsskeden.
Som platschef ansvarar du för att styra den dagliga produktionen mot tidplan, budget, kvalitet och miljö. Du ansvarar för att egen personal, underentreprenörer och leverantörer arbetar enligt uppsatta riktlinjer med målsättningen att leverera byggnadsprojekt av hög kvalitet.
Att vara arbetsledare hos oss innebär att planera, samordna, leda och fördela teamets arbete samt styrning av underentreprenörer, inköp, avrop av material och tjänster samt materialstyrning på arbetsplatsen.

Vi söker
Det vi letar efter är engagerade, motiverade, kunskapstörstande, lagspelande tävlingsmänniskor.
Vi vill dessutom att du har:
• Något eller några års erfarenhet av liknande roll
• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och gärna något ytterligare språk

Vi erbjuder
Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden där vi har högt i tak och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Vill du veta mer?
Hör av dig till avdelningschef Tobias Stridsberg tobias.stridsberg@tornstaden.se eller 08-779 97 11, alternativt till personalchef Josef Buskhe på josef.buskhe@tornstaden.se eller 076-548 15 18.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Josef Buskhe på josef.buskhe@tornstaden.se. Ange ”Entreprenadingenjör Öst”, ”Platschef Öst” eller ”Arbetsledare Öst” i ämnesraden, beroende på vilken roll du är intresserad av.

Tornstadens huvudkontor i Göteborg