fbpx

Gillar du att ta dig an utmaningar och är vass på projektering? Tornstadens byggbolag i Öst söker nu en entreprenadingenjör som vill vara med i bolagets fortsatta expansion i regionen.

Rollen

Att vara entreprenadingenjör hos oss innebär till stor del att driva och leda inköps- och projekteringsprocesserna för några av våra byggprojekt. I din roll är du också ett stöd ut mot arbetsplatserna under projektets samtliga faser. Du blir en nyckelspelare som är delaktig i både prognosarbete, produktionsplanering och anbudsskeden.

Din profil

Vi ser gärna att du har:

• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Erfarenhet av byggproduktion
• Goda kunskaper i svenska
• Som person är du affärsmässig, driven samt har lätt att skapa goda relationer med kunder, medarbetare och samarbetspartners

Vi erbjuder

Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden där vi har högt i tak och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Vill du veta mer?

Hör av dig till avdelningschef Magnus Lundberg, magnus.lundberg@tornstaden.se eller 08-779 97 05.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Moa Mindedal. Ange ”Entreprenadingenjör Öst” i ämnesraden.

KMA-ansvarig Lotta BjörkmanVisionsbild av Mandolingatan, Liljewall Arkitekter