fbpx

Är du driven, engagerad och vill vidareutvecklas i rollen som arbetsledare? Vi behöver förstärka vårt team och behöver nu dig som vill vara med på vår resa!

Rollen

Vi är på jakt efter en arbetsledare till ett av våra spännande nyproduktionsprojekt i Göteborgsregionen. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta kollegor där huvuduppdraget för dig handlar om att planera, samordna, leda och fördela teamets arbete för att uppnå bästa möjliga resultat. Förutom ansvar för att planera och samordna så ingår även ansvar för bland annat styrning av underentreprenörer, inköp, avrop av material och tjänster samt materialstyrning på arbetsplatsen.

Vi ser att du har:

• Något eller några års erfarenhet av en liknande roll
• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska

Vi vill se dig växa

Som den moderna byggmästaren utvecklar vi inte bara fastigheter utan även våra medarbetare. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med möjlighet till internt avancemang och personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden där vi har högt i tak och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Då vi nyligen etablerat vår verksamhet i Syd får du en unik möjlighet att vara med och påverka utvecklingen och sätta din egen prägel på arbetet.

Vill du veta mer?

Hör av dig till avdelningschef Lars Söderberg på lars.soderberg@tornstaden.se eller 0765-48 15 12 alternativt till personalchef Josef Buskhe på josef.buskhe@tornstaden.se eller 076-548 15 18.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Moa Mindedal. Ange ”Arbetsledare Göteborg” i ämnesraden.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. 

Projektet Grönskan Kålltorp