fbpx

Är du driven, engagerad och vill vidareutvecklas i rollen som arbetsledare? Tornstaden har nyligen etablerat verksamhet i Syd och söker nu dig som vill vara med på vår resa!

Rollen
Vi är på jakt efter en arbetsledare till ett av våra första projekt i regionen – ett nyproduktionsprojekt i Limhamn. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta kollegor där huvuduppdraget för dig handlar om att planera, samordna, leda och fördela teamets arbete för att uppnå bästa möjliga resultat. Förutom ansvar för att planera och samordna så ingår även ansvar för bland annat styrning av underentreprenörer, inköp, avrop av material och tjänster samt materialstyrning på arbetsplatsen.

Vi ser att du har:
• Något eller några års erfarenhet av en liknande roll
• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska

Vi vill se dig växa
Som den moderna byggmästaren utvecklar vi inte bara fastigheter utan även våra medarbetare. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med möjlighet till internt avancemang och personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden där vi har högt i tak och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Då vi nyligen etablerat vår verksamhet i Syd får du en unik möjlighet att vara med och påverka utvecklingen och sätta din egen prägel på arbetet.

Vill du veta mer?
Hör av dig till avdelningschef Erik Eriksson på erik.eriksson@tornstaden.se eller 072-574 86 70 alternativt till personalansvarig Moa Mindedal på moa.mindedal@tornstaden.se eller 076-548 15 57

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Moa Mindedal på moa.mindedal@tornstaden.se. Ange ”Arbetsledare Syd” i ämnesraden.

BonTop för Bo Aktivt