fbpx

Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden. Är du driven, engagerad och vill vidareutvecklas i rollen som arbetsledare? Vi behöver förstärka vårt team och behöver nu dig som vill vara med på vår resa.

Rollen
Vi söker just nu en arbetsledare till ett nyproduktionsprojekt av bostäder i Stockholm, Norrort. Huvuduppdraget för dig handlar om att planera, samordna, leda och fördela teamets arbete för att uppnå bästa möjliga resultat. Förutom ansvar för att planera och samordna så ingår även ansvar för bland annat styrning av underentreprenörer, inköp, avrop av material och tjänster samt materialstyrning på arbetsplatsen.

Din profil
För att kunna nå uppsatta mål är det viktigt att du är en driven, engagerad och strukturerad person med förmåga att ta beslut.

Vi ser även att du har:
• Något eller några års erfarenhet av en liknande roll
• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vill du veta mer?
Hör av dig till avdelningschef Magnus Lundberg på telefon 0709-29 47 05

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Moa Mindedal. Ange ”Arbetsledare Öst” i ämnesraden.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Volvo Serviceanläggning Torslanda