fbpx

Vet du …
att Tornstaden är en modern version av gamla tiders byggmästare? Ett bolag som kännetecknas av entreprenörsanda och delaktighet i hela processen från ax till limpa. Göteborgsbolaget som nu även har etablerat sig i Malmö har visionerna att fortsätta framgången med starka ekonomiska resurser och ständig utveckling av sina medarbetare.

Är du…
Tornstadens nästa platschef? Är du engagerad? Lyhörd? En naturlig ledare som har förmågan att ta beslut, enkla som svåra? Ordningsam? Trivs du med att arbeta metodiskt och efter mål då ska du absolut inte tveka att söka! Du som ledare ska skapa delaktighet och lagkänsla vilket är dina starkaste personlighetsdrag!

Har du…
ca 2-5 års erfarenhet av rollen? Vi tror att du har en examen som Byggingenjör eller liknande Yrkeshögskola. Alternativt har du flera års erfarenhet av branschen och har arbetat dig fram till den erfarenhet vi söker. Vi tycker det är viktigt att du är bra på tidsplanering, att du har goda kunskaper av ekonomi- och prognosarbete samt att du lägger stor vikt vid arbetsmiljöfrågor.

Vill du...vara med på en resa och sätta din egen prägel i en unik organisation?

Kontakta Monika Pavlovic hos rekryteringsföretaget Carpenova på telefon 070 867 88 eller via e-post, så får du veta mer!

Tornstadens Magnus Lundberg på Sommarjobbsmässan