fbpx

Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Byggnads AB Tornstadens söker nu en entreprenadingenjör med placering i Göteborg och en med placering i Malmö, som vill vara med och driva inköp och projektering i några av våra nya spännande nyproduktionsprojekt!

Rollen

Att vara entreprenadingenjör hos oss innebär till stor del att driva och leda inköps- och projekteringsprocesserna för några av våra byggprojekt. I din roll är du också ett stöd ut mot arbetsplatserna under projektets samtliga faser. Du blir en nyckelspelare som är delaktig i både prognosarbete, produktionsplanering och anbudsskeden.

Båda tjänsterna är på heltid och för region Väst innebär det till största delen att du sitter på vårt huvudkontor i Lunden. I region Syd finns det möjlighet att välja att sitta på vårt kontor i Limhamn eller på byggarbetsplatsen.

Din profil

För att kunna nå uppsatta mål är det viktigt att du är affärsmässig, driven samt har lätt att skapa goda relationer med kunder, medarbetare och samarbetspartners.

Vi ser även att du har:

  • En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
  • Någon eller några års erfarenhet av en liknande roll
  • Kunskap om projektering och inköp
  • Det är meriterande med erfarenhet av byggproduktion
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Vill du veta mer?

Hör av dig till avdelningschef Lars Söderberg på 076 – 548 15 12 om det gäller Göteborg eller Staffan Waldenström på 0765-48 15 41 om det gäller Malmö.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bifoga CV och personligt brev till Moa Mindedal på moa.mindedal@tornstaden.se. Ange ”Entreprenadingenjör Väst” eller ”Entreprenadingenjör Syd” i ämnesraden. Urval sker löpande.

Vi behandlar självklart dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Visionsbild Kvarteret Storseglet, Vega i HaningeBrf Branddammen Bandhagen