fbpx

Till vårt byggnadsbolag i Stockholm/Uppsala söker vi dig, en viktig kugge i vår organisation, som vill vara med i vår fortsatta expansion och uppbyggnad i regionen i rollen som kalkylator.

Rollen
Arbetet innebär att självständigt med stöd av kalkylchef upprätta kalkyler, förfrågningsunderlag, utvärdera inkomna offerter samt värdera tekniska lösningar. I våra projekt kommer du även att få möjlighet att arbeta med projektinköp, projektering mm.

Utbildning och erfarenhet
Du har byggteknisk utbildning med arbetslivserfarenhet samt intresse för att arbeta med projektkalkylering. Vi ser att du är kreativ avseende utförande och kostnadsmedveten då vi jobbar nära våra kunder och vår egen projektutveckling.

Eftersom vi i våra anbud och projekt arbetar i nära samarbete med våra kunder för att tillgodose deras behov förväntas du vara noggrann till din läggning, strukturerad, har lätt för att samarbeta samt skapa goda relationer. Vi värdesätter ett engagemang och affärsmässighet i hela anbudsprocessen samt är intresserad av att ta till dig vårt arbetssätt.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet samt kunskap inom området och främst bostadsproduktion samt jobbar inom branschen. Rätt person kan ha en möjlighet att på sikt bli ansvarig för kalkylresurserna i vår region Öst.

Vi erbjuder
Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden

Vill du veta mer?
Björn Friberg, Kalkylchef, 0765-48 15 04
Josef Buskhe, Personalchef, 0765-48 15 18

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan och CV till bjorn.friberg@tornstaden.se snarast möjligt. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Äldreboendet Säteriet MölnlyckeBonTop i Mölnlycke