fbpx

Bor du i Stockholm Söderort och vill ha nära till jobbet? Vi söker just nu en arbetsledare med några års erfarenhet till ett av våra nystartade projekt i Bandhagen. Är du driven, engagerad och vill vidareutvecklas med oss? Följ med på vår resa. 

Rollen
Huvuduppdraget för dig handlar om att planera, samordna, leda och fördela teamets arbete för att uppnå bästa möjliga resultat. Dessutom ingår ansvar för bland annat styrning av underentreprenörer, inköp/avrop av material och tjänster samt materialstyrning på arbetsplatsen.

Din profil
För att trivas i rollen och hjälpa teamet att nå målen är det viktigt att du är en driven, engagerad och strukturerad person med förmåga att ta beslut.

Vi ser även att du har:
• Något eller några års erfarenhet av en liknande roll
• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi erbjuder
Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en viktig del av stommen i Tornstaden

Vill du veta mer?
Hör av dig till avdelningschef Magnus Lundberg på telefon 0709-29 47 05

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Moa Mindedal. Ange ”Arbetsledare Öst” i ämnesraden.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Medarbetare Tornstaden