fbpx

Vet du …
att Tornstaden är en modern version av gamla tiders byggmästare? Ett bolag som kännetecknas av entreprenörsanda och delaktighet i hela processen från ax till limpa. Göteborgsbolaget som startade etablering i Malmö för drygt två år sedan har visionerna att fortsätta framgången med starka ekonomiska resurser och ständig utveckling av sina medarbetare. Vill du vara med på en resa och sätta din egen prägel i en unik organisation?

Är du…
Tornstadens nästa platschef? Är du engagerad? Lyhörd? En naturlig ledare som har förmågan att ta beslut, enkla som svåra? Ordningsam? Trivs du med att arbeta metodiskt och efter mål då ska du absolut inte tveka att söka! Du som ledare ska skapa delaktighet och lagkänsla vilket är dina starkaste personlighetsdrag!

Har du…
ca 2-5 års erfarenhet av rollen? Vi tror att du har en examen som Byggingenjör eller liknande Yrkeshögskola. Alternativt har du flera års erfarenhet av branschen och har arbetat dig fram till den erfarenhet vi söker. Vi tycker det är viktigt att du är bra på tidsplanering, att du har goda kunskaper av ekonomi- och prognosarbete samt att du lägger stor vikt vid arbetsmiljöfrågor.

Vill du veta mer?
Hör av dig till avdelningschef Erik Eriksson på telefon 072 – 574 86 70

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Moa Mindedal. Ange ”Platschef Syd” i ämnesraden.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Stadsdelen Vega - Stena Fastigheter