fbpx

Vill du vara med hela vägen och arbeta med markförvärv, genom detaljplan till färdigt projekt? Är du affärsinriktad, öppen, och drivande lagspelare? Vi behöver förstärka vårt team på Tornstaden Projektutveckling och söker nu dig som vill vara med på vår resa!

Tornstaden är en bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan: från idé till färdigt projekt – allt under samma tak. Våra tre verksamhetsgrenar; projektutveckling, bygg och fastighet drivs utifrån ett helhetstänk där kunden alltid står i centrum.

Vi utvecklar hus för en lyckad helhet
Vår projektutvecklingsverksamhet innebär huvudsakligen utveckling av bostäder. Vi tar hand om helheten, det vill säga från köp av råmark till inflyttningsklart projekt. Vår styrka är att se möjligheter i varje projekt, utveckla och förverkliga kreativa och kostnadseffektiva lösningar. En lyckad helhet är vårt mål, med fokus på miljö, ekonomi och estetik.

Rollen
Som projekt-/affärsutvecklare hos oss ansvarar du för det tidiga skedet av ett byggprojekt. Du arbetar med detaljplaner samt projektleder konsulter fram till färdigt bygglov. Arbetet är mycket varierande och innehåller allt det som en byggnation innebär, samt kontakt med kommunen och genomförande av marknadsanalyser. Vi som arbetar på Tornstaden Projektutveckling är ett tajt team med varierande erfarenheter vilket gör att vi kompletterar och stöttar varandra. Vi har ett nära samarbete både med varandra och med övriga delar i verksamheten.

Din profil
Vi vill att du som söker ska ha:
• Civilingenjör eller likvärdig utbildning
• Teknisk kunskap om byggnation ses som ett plus
• Viss vana av planarbete och kontakt med myndigheter

Vill du veta mer?
Hör av dig till Therese Kilenstam, VD Tornstaden Projektutveckling, på 0705-56 01 96 alternativt till personalchef Josef Buskhe på josef.buskhe@tornstaden.se eller 076-548 15 18.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock önskar vi att få in din ansökan senast 1 februari. Bifoga CV och personligt brev till Josef Buskhe på josef.buskhe@tornstaden.se. Ange ”Projekt-/affärsutvecklare” i ämnesraden.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Marcus WestmanMatilda och Fredrik i Brf Sparvugglan