fbpx

Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Tornstadens byggbolag i Stockholm söker nu en entreprenadingenjör som vill vara med och driva projekt från start till slut med fokus på inköp och projektering i några av våra nya spännande nyproduktionsprojekt!

Rollen

Att vara entreprenadingenjör hos oss innebär till stor del att driva och leda inköps- och projekteringsarbetet för några av våra byggprojekt. I din roll är du också ett stöd ut mot arbetsplatserna under projektets samtliga faser. Du blir en nyckelspelare som är delaktig i både prognosarbete, produktionsplanering och anbudsskeden.

Tjänsten är på heltid och till största delen kommer du att sitta på vårt regionkontor i Årsta.

Din profil

För att kunna nå uppsatta mål är det viktigt att du är affärsmässig, driven samt har lätt att skapa goda relationer med kunder, medarbetare och samarbetspartners.

Vi ser även att du har:

• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Mer än 4 års erfarenhet av en liknande roll
• Kunskap om projektering och inköp
• Det är meriterande med erfarenhet av byggproduktion
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vill du veta mer?

Hör av dig till regionchef Magnus Lundberg på magnus.lundberg@tornstaden.se eller 08-779 97 05.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Moa Mindedal på moa.mindedal@tornstaden.se. Ange ”Entreprenadingenjör Stockholm” i ämnesraden.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Matilda och Fredrik i Brf Sparvugglan