fbpx

Är du en engagerad och skicklig snickare som gärna kommer med egna idéer? Då kan det vara du som är vår nya kollega!

Rollen

Vi behöver förstärka vårt byggbolag med fler duktiga snickare. Arbetsområdet är i Göteborg med kranskommuner och du kommer ingå i ett team av kompetenta medarbetare och kommer att utföra olika typer av arbetsmoment som inkluderas i hantverkaryrket. Vi bygger mestadels bostäder men har även andra spännande projekt som till exempel byggnation av skolor och äldreboenden.

Läs mer om våra pågående projekt här.

Är det dig vi söker?

Vi ser att du har:

• Yrkesbevis som träarbetare
• Något eller några års erfarenhet av en liknande roll
• God samarbetsförmåga
• Goda kunskaper i svenska

Vi vill se dig växa!

Som den moderna byggmästaren utvecklar vi inte bara fastigheter utan även våra medarbetare. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med möjlighet till internt avancemang och personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden där vi har högt i tak och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi ser till att du bygger på din kompetens genom att erbjuda utbildningar och en individuell utvecklingsplan. Därtill värnar vi om våra medarbetare genom att erbjuda en trygg anställning, trivsam arbetsmiljö och goda förmåner.

Vill du veta mer?

Hör av dig till personalansvarig Moa Mindedal på moa.mindedal@tornstaden.se alternativt 0765 48 15 57.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Moa Mindedal på moa.mindedal@tornstaden.se. Märk mailet med ”Snickare Göteborg” i ämnesraden.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Tornstadens StockholmskontorPlatsledningen på Alriks Torg