fbpx

Till vårt byggnadsbolag i Stockholm/Uppsala söker vi dig, en viktig kugge i vår organisation, som vill vara med i vår fortsatta expansion och uppbyggnad i regionen i rollen som kalkylator. Rätt person kan på sikt bli ansvarig för kalkylresurserna i regionen.

Vi söker en person med erfarenhet från branschen och kunskap inom området, främst bostadsproduktion. Kalkylrollen ser vi som en mycket viktig kugge i vår verksamhet och vi vill att sökande ska se tjänsten som långsiktig. I dagsläget styrs kalkylarbetet från huvudkontoret i Göteborg, men ska successivt flyttas över till Stockholm/Uppsala för region Öst.

Rollen
Arbetet innebär att självständigt med stöd av kalkylchef och avdelningschefer upprätta kalkyler, förfrågningsunderlag, utvärdera inkomna offerter samt värdera tekniska lösningar. I projekten kommer du även att få möjlighet att arbeta med projektinköp, projektering mm. Vi värdesätter engagemang, tydlighet och affärsmässighet i hela anbudsprocessen, samt att du är intresserad av att ta till dig vårt arbetssätt.

Utbildning och erfarenhet
Du har byggteknisk utbildning med arbetslivserfarenhet samt intresse för att arbeta med projektkalkylering. Eftersom vi i våra anbud och projekt arbetar i nära samarbete med våra kunder för att tillgodose deras behov förväntas du vara noggrann till din läggning, strukturerad, har lätt för att samarbeta samt att skapa goda relationer.

Vi erbjuder
Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden

Vill du veta mer?
Björn Friberg, Kalkylchef, 0765-48 15 04
Josef Buskhe, Personalchef, 0765-48 15 18

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan och CV till bjorn.friberg@tornstaden.se snarast möjligt. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

StadsmissionenHuvudkontor Göteborg