fbpx

Är du driven, engagerad och har några års erfarenhet av branschen? Tornstadens verksamhet i Syd expanderar och söker nu en arbetsledare till ett nyproduktionsprojekt av bostäder i Malmö.

Rollen
Vi är på jakt efter arbetsledare till ett av våra nyproduktionsprojekt i Malmö. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta kollegor där huvuduppdraget för dig handlar om att planera, samordna, leda och fördela teamets arbete för att uppnå bästa möjliga resultat. Förutom ansvar för att planera och samordna så ingår även ansvar för bland annat styrning av underentreprenörer, inköp, avrop av material och tjänster samt materialstyrning på arbetsplatsen.

Vi ser att du har:
• Några års erfarenhet av en liknande roll
• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi erbjuder
Som den moderna byggmästaren utvecklar vi inte bara fastigheter utan även våra medarbetare. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med möjlighet till internt avancemang och personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en viktig del av stommen i Tornstaden. Då vi relativt nyligen etablerat vår verksamhet i Syd får du en unik möjlighet att vara med och påverka utvecklingen och sätta din egen prägel på arbetet.

Vill du veta mer?
Hör av dig till avdelningschef Erik Eriksson på erik.eriksson@tornstaden.se eller 0709-29 47 61 alternativt till personalansvarig Moa Mindedal på moa.mindedal@tornstaden.se eller 076-548 15 57

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Moa Mindedal på moa.mindedal@tornstaden.se. Ange ”Arbetsledare Syd” i ämnesraden.

Huvudkontor GöteborgEnedalshöjden Borås Hus A