fbpx

Vi växer och behöver fler duktiga medarbetare till våra nya spännande projekt i Borås. Är du en driven och engagerad lagspelande tävlingsmänniska som vill utvecklas med oss? Följ med på vår resa.

 

Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden.

 

PLATSCHEFSROLLEN
Som platschef har du en central roll i våra projekt med ansvar för att styra den dagliga produktionen mot tidplan, budget, kvalitet och miljö. Du ansvarar för att egen personal, underentreprenörer och leverantörer arbetar enligt uppsatta riktlinjer med målsättning att leverera byggnadsprojekt av hög kvalitet. För att kunna uppnå uppsatta mål är det viktigt att både du och personer runt omkring dig ser dig som den naturliga ledaren i gruppen och en förebild.

ARBETSLEDARROLLEN
Huvuduppdraget för dig handlar om att planera, samordna, leda och fördela teamets arbete för att uppnå bästa möjliga resultat. Dessutom ingår ansvar för bland annat styrning av underentreprenörer, inköp/avrop av material och tjänster samt materialstyrning på arbetsplatsen. För att trivas i rollen och hjälpa teamet att nå målen är det viktigt att du är en strukturerad person med förmåga att fatta beslut och att motivera andra.

 

För båda rollerna gäller att du ska ha några års erfarenhet av liknande roll eller att du är redo för nästa steg. Du ska ha en eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet, goda ekonomikunskaper samt flytande kunskaper i svenska och engelska.

Vill du veta mer?
Hör av dig till avdelningschef Jonas Särnström via e-post eller telefon 076-548 15 38.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök via vårt rekryteringssystem här och ange i ditt brev vilken av rollerna du är intresserad av. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Brf Petunia RiksbyggenMarie Engström