fbpx

Vi växer och behöver fler duktiga arbetsledare till vår byggverksamhet i Göteborg. Är du driven, engagerad och vill utvecklas med oss? Följ med på vår resa.

Rollen
Huvuduppdraget för dig handlar om att planera, samordna, leda och fördela teamets arbete för att uppnå bästa möjliga resultat. Dessutom ingår ansvar för bland annat styrning av underentreprenörer, inköp/avrop av material och tjänster samt materialstyrning på arbetsplatsen.

Din profil
För att trivas i rollen och hjälpa teamet att nå målen är det viktigt att du är en driven, engagerad och strukturerad person med förmåga att ta beslut.
Vi ser även att du har:
• Några års erfarenhet av en liknande roll
• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi erbjuder
Stora möjligheter, snabba beslut, delaktighet och coachning. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en viktig del av stommen i Tornstaden.

Vill du veta mer?
Hör av dig till avdelningschef Pontus Gejervall via e-post eller telefon 0765-48 15 22

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Skicka CV och personligt brev till Josef Buskhe via e-post. Ange ”Arbetsledare Väst” i ämnesraden.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Marie EngströmHuvudkontor Göteborg