fbpx

Till vårt byggbolag i Göteborg söker vi en kalkylator med minst 5 års erfarenhet från byggbranchen och som utmanas av att växa i rollen som kalkylator och dess arbetsuppgifter. Här kommer du in i ett drivet kalkylgäng som arbetar nära övriga organisationen.

Rollen
Arbetet innebär att självständigt med stöd av kalkylchef och avdelningschefer upprätta kalkyler, förfrågningsunderlag, utvärdera inkomna offerter samt värdera tekniska lösningar. I projekten kommer du även att få möjlighet att arbeta med projektinköp, projektering mm. Vi värdesätter engagemang, tydlighet och affärsmässighet i hela anbudsprocessen, samt att du är intresserad av att ta till dig vårt arbetssätt.

Utbildning och erfarenhet
Du har byggteknisk utbildning med arbetslivserfarenhet samt intresse för att arbeta med projektkalkylering. Eftersom vi i våra anbud och projekt arbetar i nära samarbete med våra kunder för att tillgodose deras behov förväntas du vara noggrann till din läggning, strukturerad, har lätt för att samarbeta samt att skapa goda relationer.

Vi erbjuder
Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden

Vill du veta mer?
Kontakta Kalkylchef Björn Friberg, tel 0765-48 15 04.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan och CV här snarast möjligt. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

 

Platsledning på taketPlatschef på Tornstaden