fbpx

Har du tidigare erfarenhet som platschef eller har du arbetat som arbetsledare en tid och är redo att ta nästa steg? Vi söker nu platschef till spännande projekt i Stockholm.

Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden.

Rollen
Som platschef har du en central roll i projektet med ansvar för att styra den dagliga produktionen mot tidplan, budget, kvalitet och miljö. Du ansvarar för att egen personal, underentreprenörer och leverantörer arbetar enligt uppsatta riktlinjer med målsättning att leverera byggnadsprojekt av hög kvalitet.

Din profil
För att kunna uppnå uppsatta mål är det viktigt att både du och personer runt omkring dig ser dig som den naturliga ledaren i gruppen och en förebild. Vi uppskattar också att du är driven, engagerad och strukturerad och har förmåga att ta beslut.

Vi ser även att du har:
• Något eller några års erfarenhet av en liknande roll alternativt har varit arbetsledare innan och vill ta steget till platschef
• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Goda ekonomikunskaper
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vill du veta mer?
Hör av dig till Avdelningschef Tobias Stridsberg, tobias.stridsberg@tornstaden.se eller 08-779 97 11.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Skicka CV och personligt brev till Josef Buskhe via e-post. Ange ”Platschef Öst” i ämnesraden.

Huvudkontor GöteborgArbetsledning