Arbetsledare till Söderort och Norrort i Stockholm

Arbetsledare och hantverkare

Vill du arbeta i ett bolag med den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser? Vi på Tornstaden söker nu drivna och engagerade arbetsledare till två av våra nyproduktionsprojekt i Stockholm. Följ med på vår resa!

Tornstadenkoncernen är en modern version av gamla tiders byggmästare. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter. Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden.

Rollen
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, samordna, leda och fördela arbetet inom ett tilldelat ansvarsområde. Du arbetar också med att styra underentreprenörer, inköp/avrop av material och tjänster samt materialstyrning på arbetsplatsen. Du har ett nära och positivt samarbete med teamet i projektet och med underentreprenörer, samarbetspartners och konsulter. Att alla inblandade arbetar för att nå ett välskött projekt av hög kvalitet till en nöjd kund är en självklarhet för oss. Du har också ett tydligt fokus på kvalitet, god arbetsmiljö och ett effektivt och kostnadsmedvetet arbetssätt. Tjänsterna är på heltid och du utgår från platskontoret på projektet.

Din profil
För att trivas i rollen och hjälpa teamet att nå målen är det viktigt att du är en driven, engagerad och strukturerad person med god kommunikativ förmåga.

Vi ser även att du har:
• Något eller några års erfarenhet av en liknande roll
• En eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vill du veta mer?
Du är varmt välkommen att höra av dig till personalchef Josef Buskhe på telefon 031-350 15 18 eller på mail josef.buskhe@tornstaden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du ansöker till tjänsten via denna länk. Sök redan idag då urval och rekrytering sker löpande.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt