Platschef till Stockholm Söderort

Arbetsledning

Har du tidigare erfarenhet som platschef i större bostadsprojekt och vill vara en nyckelspelare i vår organisation framåt? Då är du den vi söker som platschef till ett spännande projekt i söderort, Stockholm. 

Tornstadenkoncernen är en modern version av gamla tiders byggmästare. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter. Stora möjligheter, snabba beslut och delaktighet är en del av det vi erbjuder dig. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och storbolagets resurser. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden.

Rollen
Som platschef har du en central roll och din vardag kännetecknas av stort eget ansvar med goda utvecklingsmöjligheter. I projektet ansvarar du för att styra den dagliga produktionen för att uppnå projektets gemensamt uppsatta mål. Du har ett nära och positivt samarbete med övriga medarbetare i projektet samt med vår kund, våra underentreprenörer och konsulter. Att alla inblandade arbetar för att nå ett välskött projekt av hög kvalitet till en nöjd kund är en självklarhet för oss. Under hela projekttiden har du ett tydligt fokus på kvalitet, en god arbetsmiljö samt ett effektivt och kostnadsmedvetet arbetssätt. Tjänsten är på heltid och du utgår från platskontoret på projektet.

Din profil
I din roll som platschef är det viktigt att få ihop teamet och att gruppen ser dig som den naturliga ledaren. Detta gör du genom att vara positiv, strukturerad, tydlig, en god inspirerande ledare med gott omdöme. Du har flera års erfarenhet av att leda större entreprenadprojekt och du har mycket goda kunskaper i byggprocessens alla delar. I botten har du en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, god datavana, goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.   

Vill du veta mer?
Du är varmt välkommen att höra av dig till Personalchef Josef Buskhe, 031-350 15 18, om du har frågor kring tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök till tjänsten via denna länk https://recruit.visma.com/spa/public/apply?guidAssignment=101512c8-1f64-4a21-b82b-48bd7eefda3b&description=True. Sök redan idag då urval och rekrytering sker löpande.

Vi behandlar inkomna ansökningar i enlighet med GDPR.

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt