Fastighetsförvaltare till Göteborg

Lockas du av en bred och utvecklade roll där du i huvudsak ansvarar för förvaltning av fastigheter? Vi söker nu en fastighetsförvaltare i Göteborg som vill vara med i vår fortsatta utveckling.

Fastighets AB Tornstaden ingår i en bygg- och fastighetskoncern med huvudkontor i Göteborg. Vårt fastighetsbestånd består idag av ca 500 lägenheter samt 40 000 kvm uthyrningsbara lokaler. Årligen ökas beståndet i takt med att nya projekt färdigställs. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och ett större bolags resurser med möjlighet till stor personlig utveckling. Vi bygger team och oavsett roll är du en del av stommen i Tornstaden där vi har högt i tak och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Om tjänsten

I rollen som förvaltare kommer du ansvara för uthyrning och ekonomisk förvaltning av våra fastigheter. Du kommer bland annat arbeta med marknadsföring av lokaler, visning, kontraktsskrivning, hyresdebitering, ekonomisk uppföljning, hyresgästinformation, felanmälan, ombyggnation och avflyttningsbesiktning. Rollen kommer innebära löpande kundkontakter med våra hyresgäster för att kunna ge den absolut bästa servicen.

Tjänsten är på heltid och du kommer att sitta på vårt kontor i Göteborg tillsammans med kollegorna i teamet som består av fastighetschef, fastighetsförvaltare samt teknisk förvaltare.

Nu söker vi dig!

Som person ser vi att du är kommunikativ, serviceinriktad och gillar att bygga relationer. Att självständigt kunna driva ditt arbete framåt är en självklarhet för att lyckas i rollen hos oss.

Vi ser även att du har:

  • Flera års erfarenhet av ekonomisk förvaltning och erfarenhet av förvaltning av både bostäder och kommersiella lokaler
    • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning eller liknande
    • Goda kunskaper i svenska och engelska

Vill du veta mer eller har frågor om tjänsten?

Hör av dig till fastighetschef Martin Petersson på martin.petersson@tornstaden.se eller 0765-48 15 44.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du ansöker till tjänsten via denna länk: https://recruit.visma.com/spa/public/apply?guidAssignment=8988289e-da92-4d6b-a1ae-2ec23a715f2a&description=True. Vi önskar att få din ansökan senast den 23 augusti.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt