fbpx
gatuskylt-

Kontor med möjlighet till lager i Balltorp

I vår trevliga fastighet på Ålegårdsgatan 1 i Balltorp har vi nu två lediga lokaler passande för kontor eller lättare tillverkning samt möjlighet att hyra till en lagerlokal med port. 

Fastigheten är belägen i trevliga Balltorp, söder om Göteborg. Här slipper du köer och trängselavgifter och med ett smidigt avstånd till E6:an tar du dig till Göteborg på några minuter. Närmaste busshållplats ligger ett stenkast bort och parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Lokalerna finns tillgängliga för omgående inflyttning och kan anpassas efter era behov. Om intresse finns kan vi även erbjuda uthyrning inklusive kontorsmöbler enligt era önskemål.

Välkommen!

plan-1

Kontorslokal i markplan med egen yttre entré
I markplan, med både egen yttre entré samt en entré mot ett gemensamt trapphus, finns en lokal på ca 150 kvm ledig. I dagsläget har lokalen fem stora och ljusa kontorsrum, pentry, förråd, två toaletter samt dusch.

plan-2

Kontorslokal med möjlighet att hyra till lager
En trappa upp och med tillgång till hiss, finns en lokal på ca 220 kvm som idag har sju kontorsrum, gemensamhetsutrymmen, pentry, två toaletter samt dusch. Flera av rummen har glasväggar vilket ger en öppen och ljus känsla. I bottenplan finns möjlighet att hyra till ett lager med port på 110 kvm.

KONTAKTA ERICA HASSEL FÖR MER INFORMATION 031-350 15 00