SLUTSÅLT I BRF SPARVUGGLAN

Den sista etappen uppe på Uggleberget i Nya Hovås är nu slutsåld. Inflyttning blir under hösten 2020. Vi hälsar våra  bostadsrättsköpare i Brf Sparvugglan varmt välkomna!

Antal bostadsrätter: 38
Storlek: 33 – 105 kvm
Pris: Från 1 800 000 till 6 450 000
Inflyttning: Hösten 2020

Brf Sparvugglan vänder sin fasad mot sydväst och välkomnar ljuset. På Uggleberget är ytorna generösare och husen integreras med naturen. Här väljer du din livspuls, antingen citypuls i Nya Hovås bland butiker, restauranger och café eller ökar du pulsen, knyter du skorna och ger dig ut på en löprunda längs med havet eller ut i skogen.

Välj din puls, välj din plats.

Tidslinje Brf Sparvugglan

LÄGET I NYA HOVÅS

2 min

Fika
Med cykel tar du dig till Lasse Maja Bageri på 2 minuter. Här kan du njuta av både stenugnsbakat bröd och kanske framförallt deras äpplebullar som har följt med dem sedan starten i det lilla bageriet i Majorna.

4 min

Strövområde
Det tar 4 minuter med bil att ta sig till Oxsjön, ett vidsträckt och grönt strövområde som är mycket populärt för joggingturer eller söndagspromenader.

22 min

Kultur
Med bil tar det 22 minuter att ta sig till GöteborgsOperan. Med en unik mix av opera, dans, musikal och konsert har vårt operahus någon- ting för alla – på högsta konstnärliga nivå.

3 min

Restaurangbesök
Det tar 3 minuter att gå till Sociale. Nya Hovås egna kvarterskrog med en unik blandning av traditionella och visionära rätter med inspiration från norra Italien. Njut av ett glas vin i kvällssolen utan att tänka på vem som ska köra hem.

11 min

Shopping
Med bil tar det 11 minuter till Frölunda Torg, här erbjuds fantastisk shopping i över 200 butiker. Här finns också många caféer och restauranger.

7 min

Båtplats
Det tar 7 minuter med bil att ta sig ned
till Amundöns Marina. Marinan har i dagsläget
förtöjningsplatser för 552 båtar och
vinteruppställningsplatser för mellan
600-650 båtar.

34 min

Världen
Med bil tar det 34 minuter att ta sig till Landvetter.
Göteborg-Landvetter flygplats är Sveriges näst
största internationella flygplats och Nordens sjätte
största flygplats. Härifrån kan du resa vart du vill i
världen i både jobb och nöje.

8 min

Golf
Med bil är det 8 minuter till Hovås Golfbana,
banan har varit belägen i Hovås sedan 1904 och
karaktäriseras som en kort, trixig park-skogsbana.
Till World of Golf, ett modernt och välut-
rustat träningscenter tar det ca 12 minuter.

15 min

Badplats
Hovåsbadet är en barnvänlig, skyddad sandstrand
omgiven av bergsknallar. Du kan gå i vattnet från
både betongdäck och badstegar. Gott om plats för
lek, spel och fikastunder. Det tar cirka 15 minuter
att cykla till Hovåsbadet från Pärlugglan.

4 min

Storstad
På 4 minuters promenad är du vid bussen som
tar dig in till Göteborgs Centrum. Större delen av
dagen går Rosa Express var tionde minut.

MELLAN SKOG, HAV OCH STAD

Hovås ligger idylliskt mellan hav och skog. Samtidigt kan du här uppleva den urbana känsla som en småstad kan erbjuda och även Göteborgs puls och stadsliv finns på nära håll.

Välj själv.

Mellan skog, hav och stad

Du kan ta en mysig skogspromenad eller cykla till badet på bara några minuter. Med Amundön, Hovåsbadet och Hovås Kallbadhus har du nära till flera havsbad. Oxsjön är en fin sjö där man kan fiska och bada, Billdals Park erbjuder promenader bland vackra växter och träd. Oavsett vad dina intressen är kan du hitta din plats och gemenskap i närområdet. Här finns ett brett utbud av idrotts – ridning, tennis, fotboll, innebandy, gymnastik, friidrott, golf, segling, kanot, kitesurfing, ishockey, friidrott och badminton för att nämna några. Eller så strövar du bara ut i skogen med svampboken en krispig höstdag. I Hovås är du alltid nära till upplevelser som passar just din personlighet och ditt liv.

Frihet i Nya Hovås

VÄLKOMMEN HEM

Huset har ett fritt läge och hemmet badar i ljus. Inredningen är stilren och klassisk men skulle du vilja ha det på ett annat sätt så finns det många tillval att välja på.

Välj din stil.

Ett hem för livet

En bostad ska vara en plats som du längtar till. En oas i din händelserika tillvaro. Ditt hem. Därför har vi ritat Brf Sparvugglan med omsorg. Huset ligger med fritt och soligt läge uppe på Uggleberget. Samtliga lägenheter har balkong, uteplats eller takterrass – de flesta mot söder. Från vardagsrummet är det bara att slå upp dörrarna för att kliva ut. Och när du ska åka iväg någonstans är det bara att ta hissen ner till cykeln eller i bilen i garaget.

Vardagsrum 2 Brf Sparvugglan

Vardagsrum

Hela hemmet är planerat för genomgående dagsljus där solen spelar över golven. Vardagsrummet ger plats för såväl avslappnat soffhäng som för middag med släkt och vänner. Med ett boende i Sparvugglan får du en bra standard redan från början. Inredningen är klassisk och ljus med genomgående ekparkett som ger en varm och ombonad känsla.

Vardagasrum Brf Sparvugglan
Kök 2 Brf Sparvugglan

Kök

Lägenheterna är planerade med en generös öppen planlösning där matplats, kök och vardagsrum hänger ihop. Köket har planerats med stor omsorg om både förvaring och avställningsytor så att du ska få inspiration till såväl lustfylld matlagning med långa trevliga måltider som en njutbar frukost i vardagen. Köksinredning och vitvaror går i tidlöst vitt med handtag i stål. Alla lådor och luckor har dämpning och den matchande bänkskivan i laminat har infälld diskbänk.

Kök Brf Sparvugglan

Bad

Badrummen är helkaklade i tegelsatta vita keramiska plattor på vägg och golvklinker i skiffergrå nyans med elektrisk golvvärme för en behaglig känsla. Badrumsinredningen är stilrent vit och det finns goda förvaringsmöjligheter en tvättställskommod, ett spegelskåp samt väggskåp över bänkskivan ovanför vitvarorna. Samtliga lägenheter har antingen tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. I varje badrum finns en rymlig duschhörna med svängbara dörrar i härdat säkerhetsglas och en elektrisk handdukstork.

Välj själv


Vill du ändå sätta din egen prägel på din bostad så erbjuder vi generösa tillvalsmöjligheter där du till exempel kan välja Miele vitvaror. Egna val är också möjligt när det gäller övrig köksutrustning, skåpsluckor/handtag, badrumsinredning, innerdörrar, golvmaterial, kakel, väggkulörer och tapeter.

Valet är ditt.

homeFinder
Lgh
Rum
ca. m²
Plan
Mån. avgift
Pris
Status

BILDGALLERI

Kontakt

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Sedan starten 1965 har vi expanderat till stora delar av landet och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är också verksamma i flera andra städer, och på ett antal attraktiva fritidsorter, både i Sverige och utomlands. Välkommen till oss på Bjurfors för att uppleva bästa möjliga bostadsaffär. Vi nöjer oss inte med mindre, och det ska inte du heller göra.

Jonna Alm
031-733 20 20

Therese Bjurenlind
031-733 20 99

Intresseanmälan

Tornugglan är ett av Tornstadens många bostadsprojekt

Vi bygger hus för livet

Tornstaden har lång erfarenhet av att producera bostadshus med fokus på kvalitet. Vi tar hand om helheten, det vill säga från köp av råmark till inflyttningsklart projekt. Med bred kunskap hanterar vi förvärv av fastigheter, driver planprocesser, projekterar och uppför byggnader. Det innebär att vi tar ett tydligt ansvar och har full kvalitetskontroll under hela processen. En lyckad helhet är vårt mål, med fokus på miljö, ekonomi och estetik.

Brf Betula i Björkris Kungsbacka

Hyresrätter på Lilla Tunnlandsgatan

Tornstadens huvudkontor i Gårda

Tornstaden är en modern version av gamla tiders byggmästare. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter. Våra projekt genomförs effektivt med korta beslutsvägar och tydligt ansvar där kvalitet, långsiktighet och personligt engagemang är ledord. Precis som för gamla tiders byggmästare.

Koncernen startade verksamheten 1995 och är idag en snabbväxande bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan; från idé till färdiga projekt – allt under ett tak. De tre verksamhetsgrenarna projektutveckling, byggnation och fastighet omsätter tillsammans ca 1,5 miljarder och har ca 140 anställda, med huvudkontor i Göteborg samt regionkontor i Stockholm och Malmö