fbpx
Tillbaka
Välj lägenhet och hitta ditt boende.
Rotera
Rotera
« Tillbaka till översikt / Brf Dykaren översikt Prislista

  Visa lägenhetslista
  Lght Rum Area Pris Status

  Lägenhetsfakta

   Intresseanmälan   Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt GDPR.*

   50 M TILL HAVET OCH 50 MIN TILL CITY

   I Stockholms mellersta skärgård ligger den vackra ön Rindö med en spännande historia och unika miljöer. I Rindö Hamn och med strålande havsutsikt bygger vi bostadsrättsföreningen Dykaren som består av lägenheter och radhus med orangeri på taket. Ta en titt i vår Bostadsväljare för att se vad vi kan erbjuda.

   Välkommen på personlig visning

   Våra mäklare Mattias och Anna på Magnusson Nyproduktion svarar på alla dina frågor och visar dig gärna runt på platsen. Anmäl ditt intresse nedan så kontaktar de dig eller kontakta dem direkt.

   Rindo hamn 360

   Lev Rindöliv i Stockholms skärgård

   Till Rindö kommer du med vägfärja från Vaxholm och Värmdö. I sommar startar även en pendelbåtlinje med SL som tar dig till Rindö direkt från Stockholms City på bara 55 minuter. De senaste åren har ön fått nytt liv då flera gamla vackra kasernbyggnader byggts om till bostadsrätter och lokaler för bland annat restaurang, ostmakeri och bryggeri. En fantastisk plats att bo på!

   Grundarbete för Hus D

   Utsikt från en byggkran

   Nu råder full aktivitet på byggarbetsplatsen i Rindö Hamn. Platschef Mårten Uhlén har tagit sig längst upp i byggkranen för att få en bra överblick över bygget, en härlig utsikt och en snygg bild. På bilden ser du att grundarbetet för Hus D pågår, samtidigt monteras betongelementen till garaget under Hus A och B. Brf Dykaren är på väg att bli verklighet!

   tidslinje-brf-dykaren_2020-03-02
   magnusson_nyproduktion_logo

   Vi på Magnusson Nyproduktion är specialister med lång erfarenhet av försäljning av nyproduktion. Vi arbetar endast med försäljning av nyproducerade bostadsrätter, villor, parhus och radhus i främst Stockholmsregionen men även i andra delar av Sverige. Vi vet att försäljningsuppdrag av nyproduktion ser helt annorlunda ut än på andrahandsmarknaden och är vana vid att arbeta långsiktigt och att representera uppdragsgivarens varumärke under en lång tid. Vill köparna ha hjälp att sälja sina befintliga boenden sköts detta av en mäklare på något av våra lokalkontor. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån rena försäljningsuppdrag till konsultationer kring prissättning och strategi.

   Brf Dykaren Rindö

   Mattias Lindqvist

   070-840 00 49
   E-post

   anna_l

   Anna Lindquist

   070-512 37 51
   E-post

   Intresseanmälan

   Anmäl ditt intresse här så kontaktar vi dig.
   Vill du tipsa en vän om vårt bostadsprojekt, kan du göra det här.

   Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt GDPR.*

   BILDGALLERI

   Brf Dykaren Rindö Hamn

   Tipsa en vän

   Tipsa en vän om Tornstadens nya bostadsprojekt på Rindö.

   Tipsa en vän om våra bostäder på Rindö

   • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

   Dela gärna Brf Dykaren på dina sociala medier.

   Brf Dykaren är ett av Tornstadens många bostadsprojekt

   Om Tornstaden

   Tornstaden grundades som ett projektutvecklings- och fastighetsbolag redan 1995 och är idag en snabbväxande bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan; från idé till färdiga projekt – allt under ett tak. Våra tre verksamhetsgrenar projektutveckling, byggnation och fastighet omsätter ca 1,8 miljarder. Vi är ca 140 anställda och har etablerade verksamheter i Göteborg, Stockholm samt Malmö. Välkommen att läsa mer om oss.

   Vi bygger hus för livet

   Tornstaden har lång erfarenhet av att producera bostadshus med fokus på kvalitet. Vår projektutvecklingsverksamhet tar hand om helheten, det vill säga från köp av råmark till inflyttningsklart projekt. Med bred kunskap hanterar vi förvärv av fastigheter, driver planprocesser, projekterar och uppför byggnader. Det innebär att vi tar ett tydligt ansvar och har full kvalitetskontroll under hela processen. Vår byggverksamhet bygger även bostäder för flera andra stora kunder. En lyckad helhet med fokus på miljö, ekonomi och estetik är vårt mål.

   3D-bilderna på sidan är endast visionsbilder och avvikelser kan förekomma.