fbpx
Tillbaka
Välj lägenhet och hitta ditt boende.
Rotera
Rotera
« Tillbaka till översikt / Brf Dykaren översikt Prislista

  Visa lägenhetslista
  Lght Rum Area Pris Status

  Lägenhetsfakta

   Intresseanmälan   Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt GDPR.*
   Hus D Brf Dykaren

   Lägenheter med stor variation

   Det är faktiskt så att nästan ingen av lägenheterna i Brf Dykaren är den andra lik. Både husen och varje lägenhet har varierande karaktär. Här erbjuds du allt ifrån ytsmarta 1:or med balkong till rymliga 5:or med takterrasser. De 85 lägenheterna är fördelade i tre byggnader runt en grönskande gård som blir en naturlig samlingsplats.

   Hela hemmet är planerat för genomgående dagsljus med stora glaspartier som tillåter solen att spela över golven. Alla lägenheter har balkong, uteplats eller takterrass – de flesta mot sydväst. Från vardagsrummet, som ger plats för såväl avslappnat soffhäng som för middag med släkt och vänner, är det bara att slå upp dörren och kliva ut.

   Kök med havsutsikt

   Klassisk och ljus inredning som grund

   Med ett boende i Dykaren får du en bra standard redan från början. Inredningen är klassisk och ljus med genomgående vitlaserad enstavsparkett i ek som ger en varm och ombonad känsla. Köksinredning går i tidlöst vitt och du kan själv välja om vitvarorna ska vara rostfria eller vita. Badrummet har ljus inredning och är helkaklade i grått och vitt

   kok-ii_web

   Generösa tillvalsmöjligheter

   Vill du ändå sätta din egen prägel på din bostad så erbjuder vi generösa tillvalsmöjligheter där du till exempel kan välja Miele vitvaror. Egna val är också möjligt när det gäller övrig köksutrustning, skåpsluckor/handtag, badrumsinredning, innerdörrar, golvmaterial, kakel, väggkulörer och tapeter. Valet är helt enkelt ditt.

   Översiktsillustration_Brf Dykaren

   I vår bostadsväljare kan du se de olika lägenheterna.

   HUS A – 49 lägenheter
   HUS C – 6 radhus
   HUS B – 28 lägenheter
   HUS D – 32 lägenheter

   Bofakta för lägenheterna hittar du här.