fbpx
Tillbaka
Välj lägenhet och hitta ditt boende.
Rotera
Rotera
« Tillbaka till översikt / Brf Dykaren översikt Prislista

  Visa lägenhetslista
  Lght Rum Area Pris Status

  Lägenhetsfakta

   Intresseanmälan   Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt GDPR.*
   Radhus med orangerie på taket

   Unika radhus på en unik plats

   Man kan nog påstå att det är ganska unikt. Ett nybyggt radhus på kajkanten och med orangerie på taket med strålande utsikt över Stockholms mellersta skärgård och de stora fartygen som glider förbi i farleden Oxdjupet. De sex radhusen i Brf Dykaren ligger på första parkett mitt i Rindö Hamn.

   De sex radhusen i Brf Dykaren är byggda i två plan och har en generös uteplats mot hamnen. På de sedumklädda taken byggs dessutom orangerie med tillhörande takterrass. För att skapa rymd har vi valt att göra ett stort allrum med havsutsikt på plan två. Om du vill kan du i stället välja att dela upp detta till två rum. Till varje radhus finns även ett förråd på utsidan.

   Sovrum med havsutsikt

   Klassisk och ljus inredning som grund

   Med ett boende i Dykaren får du en bra standard redan från början. Inredningen är klassisk och ljus med genomgående vitlaserad enstavsparkett i ek som ger en varm och ombonad känsla. Köksinredning går i tidlöst vitt och du kan själv välja om vitvarorna ska vara rostfria eller vita. Badrummet har ljus inredning och är helkaklade i grått och vitt

   Badrum Brf Dykaren_tillval

   Generösa tillvalsmöjligheter

   Vill du ändå sätta din egen prägel på din bostad så erbjuder vi generösa tillvalsmöjligheter där du till exempel kan välja Miele vitvaror. Egna val är också möjligt när det gäller övrig köksutrustning, skåpsluckor/handtag, badrumsinredning, innerdörrar, golvmaterial, kakel, väggkulörer och tapeter. Valet är helt enkelt ditt.

   Översiktsillustration_Brf Dykaren

   I vår bostadsväljare kan du se de olika radhusen.

   HUS A – 49 lägenheter
   HUS B – 28 lägenheter
   HUS C – 6 radhus
   HUS D – 32 lägenheter

   Bofakta för radhusen hittar du här.

   Hus C Brf Dykaren