Slutsålt i Brf Mjörnbo Gårdar!

Mjörnbo Allé kallas det område som Tornstaden, tillsammans med Lerums kommun, låtit växa fram i centrala Gråbo nordöst om Göteborg. I stället för att bygga ut, bygger Mjörnbo Allé ihop. I den femte och avslutande etappen, som vi valt att kalla Mjörnbo Gårdar, byggs det nu 39 välplanerade radhus om 117 kvm i bostadsrättsform med inflyttning från årsskiftet 2022/2023.

Försäljningen har nu avslutats och vi gratulerar alla radhusköpare till sitt bostadsköp. Varmt välkommen till Mjörnbo Gårdar!

elise

Fastighetsmäklare

Elise Pettersson

fabrizio

Fastighetsmäklare

Fabrizio Messina

elenor

Fastighetsmäklare

Elenor Fehrm

josefine

Assistent

Josefine Lindgren

exterior-day_web
Vardagsrum Mjörnbo Gårdar

Etapp 1
49 bostadsrätter och lokaler i bottenplan
Etapp 2
45 hyreslägenheter och lokaler i bottenplan
Etapp 3
54 bostadsrätter
Etapp 4
62 hyresrätter
Etapp 5
39 radhus i bostadsrättsform – byggstart sommaren 2021

Mjörnbo Allé Översikt med markering

Långsiktigt boende

Med ledorden trygghet, attraktivitet och rumslighet som rättesnöre förtätas Gråbo centrum med bostäder och verksamhetslokaler som ger möjlighet till den planerade utvecklingen. Samtliga nya gator i området kantas av separata gångbanor och på vissa platser även cykelbanor och en ridbana. Syftet är att skapa attraktiva gaturum med fokus på hållbarhet och trygghet, där det är trevligt att vistas såväl på dagen som på kvällen.

Lerum – En miljövänlig kommun

Gråbo ligger i Lerums kommun, en kommun som ligger i topp i Sverige när det gäller förnybar energi i kommunens lokaler. Hela kommunen är miljödiplomerad och kommunens etiska och miljömässiga krav i upphandlingar ger höga poäng i Miljöaktuellts senaste rankning av Sveriges kommuner. Kommunen har som mål att Gråbo ska bli Sveriges första hållbara tätort.

Vi är stolta över att få vara en del av denna hållbara samhällsutveckling.

Vi bygger hus för livet

Tornstaden har lång erfarenhet av att producera bostadshus med fokus på kvalitet. Vår projektutvecklingsverksamhet tar hand om helheten, det vill säga från köp av råmark till inflyttningsklart projekt. Med bred kunskap hanterar vi förvärv av fastigheter, driver planprocesser, projekterar och uppför byggnader. Det innebär att vi tar ett tydligt ansvar och har full kvalitetskontroll under hela processen. Vår byggverksamhet bygger även bostäder för flera andra stora kunder. En lyckad helhet med fokus på miljö, ekonomi och estetik är vårt mål.

3D-bilderna på sidan är endast visionsbilder och avvikelser kan förekomma.

Tipsa en vän

Tipsa en vän om Tornstadens nya bostadsprojekt i Gråbo.

Tipsa en vän om våra bostäder på Rindö

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Dela gärna i dina sociala kanaler.

Tillbaka
Mjörnbo Gårdar
Välj radhus och hitta ditt boende.
Rotera
Rotera
« Tillbaka till översikt / Brf Prästlyckan översikt Prislista

    Visa lägenhetslista
    Radhus Rum Area Pris Status