Välkommen till Mjörnbo Allé

Mjörnbo Allé kallar vi det område som vi, tillsammans med Lerums kommun, låtit växa fram i centrala Gråbo nordöst om Göteborg. Istället för att bygga ut, bygger Mjörnbo Allé ihop. Området består av fem etapper som tillsammans bidrar med nytt liv runt Gråbo Centrum och 250 nya hållbara bostäder.

Mjörnbo Allé Etapp 4 Exteriör

Inflyttning i hyresrätterna i Etapp 4

Den fjärde etappen i Mjörnbo Allé består av 62 nya hyresrätter i två olika hus i vinkel. Det ena huset är klart och inflyttat och det andra huset färdigställs inom kort och inflyttning planeras till december i år.

Radhus

Ett 40-tal nya radhus i Etapp 5

I den sista etappen i Mjörnbo Allé planerar vi för ett fyrtiotal radhus i bostadsrättsform. Försäljning och byggnationen av dessa beräknas starta under våren 2021. Om du är intresserad av våra radhus i Mjörnbo Allé så anmäl ditt intresse nedan så håller vi dig informerad.

tidslinje-mjrnbo-alle-1-1024x143_rev

Etapp 1
49 bostadsrätter och lokaler i bottenplan
Etapp 2
45 hyreslägenheter och lokaler i bottenplan
Etapp 3
54 bostadsrätter med inflyttning kvartal 4 2019
Etapp 4
62 hyresrätter med inflyttning kvartal 4 2020
Etapp 5
Ca 40 radhus i bostadsrättsform prel byggstart våren 2021

Mjörnbo Allé Översikt med markering

Intresseanmälan

Om du är intresserad av vårt kommande radhusprojekt så fyll i dina uppgifter här så håller vi dig informerad. Vill du tipsa en vän så kan du göra det här.

Om du vill ansöka om hyresrätt läs mer här. 

Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt GDPR.*

Långsiktigt boende

Med ledorden trygghet, attraktivitet och rumslighet som rättesnöre förtätas Gråbo centrum med bostäder och verksamhetslokaler som ger möjlighet till den planerade utvecklingen. Samtliga nya gator i området kantas av separata gångbanor och på vissa platser även cykelbanor och en ridbana. Syftet är att skapa attraktiva gaturum med fokus på hållbarhet och trygghet, där det är trevligt att vistas såväl på dagen som på kvällen.

Solpanel

Lerum – En miljövänlig kommun

Gråbo ligger i Lerums kommun, en kommun som ligger i topp i Sverige när det gäller förnybar energi i kommunens lokaler. Hela kommunen är miljödiplomerad och kommunens etiska och miljömässiga krav i upphandlingar ger höga poäng i Miljöaktuellts senaste rankning av Sveriges kommuner. Kommunen har som mål att Gråbo ska bli Sveriges första hållbara tätort.

Vi är stolta över att få vara en del av denna hållbara samhällsutveckling.

3D-bilderna på sidan är endast visionsbilder och avvikelser kan förekomma.

BILDGALLERI

Mjörnbo Alle Gråbo Översikt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om Tornstadens nya bostadsprojekt i Gråbo.

Tipsa en vän om våra bostäder på Rindö

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Dela gärna i dina sociala kanaler.