Mjörnbo Allé Etapp 4 Exteriör

Hyresrätter på Stinsens väg i Gråbo

På denna sida finns information om vårt projekt Mjörnbo Allé Etapp 4 på Stinsens väg i Gråbo. Inflyttning planeras till sista kvartalet 2020. Ansökningstiden har nu gått ut och vi har påbörjat uthyrningsprocessen. På grund av stort intresse kommer den att ta lite tid och vi ber er ha överseende med det. Vi återkopplar till samtliga sökanden. 

Mjörnbo Allé Etapp 4 - Augusti 2020

HUSEN

På Stinsens väg bygger vi två liknande hus med vardera fyra bostadsvåningar. Det översta av planen innehåller vindslägenheter. Husen är vinklade på ett sätt som skapar en trivsam utemiljö och förutsättningar för bra ljusinsläpp i lägenheterna. Kring husen anläggs parkeringsytor samt grönytor med bland annat lekplats och boulebana. Ett av husen förses med solceller som bidrar till uppvärmning.

Varje hus har två trappuppgångar med hiss samt barnvagns-/rullstolsförråd . Husens entrédörrar kommer att utrustas med ett elektroniskt passagesystem där hyresgästerna låser upp med en tagg och kan släppa in besökare via porttelefon i lägenheten. Till varje lägenhet hör en postbox vid entrén och ett förråd som är beläget i separata gårdshus. På gården finns också cykelförråd och miljöhus.

Visionsbild vardagsrum

LÄGENHETERNA

Lägenheterna är ljusa och välplanerade och samtliga har varsin generöst tilltagen balkong eller uteplats på ca 8-9 kvm. Takhöjden är ca 2,5 m och inredningen är klassisk och stilren.

Golven har genomgående ekparkett och väggarna är vitmålade. Garderober och köksluckor är vita och släta. Diskbänken har två hoar samt mörkgrå laminatbänkskiva med grått kakel som stänkskydd. Vitvarorna är av bra standard och spisen är försedd med glaskeramikhäll. I alla lägenheter förbereds för installation av diskmaskin.

Badrummen är helkaklade med vitt väggkakel och mörkgrå golvklinker. Samtliga badrum utrustas med duschhörna, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin.

PARKERINGAR

Hyresgästerna kommer i turordning erbjudas möjlighet att hyra parkeringsplats på gården på bekvämt avstånd från husen. Det finns 45 parkeringsplatser varav en är handikapplats. Det förbereds även för laddstationer för elbil vid ett antal platser.

UTHYRNINGSPROCESSEN

Vid erbjudande av lägenhet kommer vi att ta hänsyn till när intresseanmälan tidigare har gjorts för projektet. Vi kommer inte att kunna ge förtur till sökande som anser sig vara i stort behov av lägenhet av något skäl.

En kreditupplysning görs alltid på den som blir erbjuden lägenhet och vi godkänner inte sökande som har betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om våra uthyrningskriterier nedan.

VÅRA UTHYRNINGSKRITERIER

• Inkomst och eventuell anställning ska styrkas skriftligen.
• Vi förväntar oss goda referenser från tidigare hyresvärd samt en trygg ekonomi. Det innebär inkomst av arbete, pension, a-kassa, studiemedel samt bostadsbidrag. Det ska vara sannolikt att hyresgästen har möjlighet att betala hyran vid en kalkyl av vad hushållet har kvar att leva på efter att hyran är betald.
• För att söka bostad hos oss behöver du vara 18 år och utan betalningsanmärkningar. Vi tar alltid en kreditupplysning.
• Antalet personer i lägenheten ska ej överskrida två personer per sovrum vid inflyttning.
• Lägenheten skall användas som permanent/stadigvarande bostad.
• Vi eftersträvar en så rökfri miljö som möjligt och prioriterar därför hyresgäster som ej röker.

När du söker bostad hos oss behöver vi hantera vissa personuppgifter om dig. Vi behandlar självklart dessa enligt dataskyddslagen GDPR. Läs mer här.