fbpx

ÖPPEN RADHUSVISNING 6 JUNI KL 12-13

I Stockholms mellersta skärgård ligger den vackra ön Rindö med en spännande historia och unika miljöer. Här har de fina gamla kasernbyggnaderna omvandlats till bostäder och omgivningarna har fått nytt liv. Alldeles intill de vackra gamla kasernbyggnaderna och ett stenkast från havet har vi byggt nio välplanerade bostadsrättsradhus. Nu finns två av radhusen till försäljning.

I samband med Rindödagen 6 juni har vi en öppen visning för dig som är nyfiken.
Varmt välkommen till Rindövägen 86 mellan kl 12 och 13!

Har du frågor eller vill boka en personlig visning så fyll i dina uppgifter här eller kontakta mäklare Mattias Lindqvist direkt.

Nya villatomter

Vid den gamla Grenadjärsvillan pågår nu markarbeten för att förbereda för 21 nya villatomter i ett fantastiskt läge. Markarbetet beräknas vara klart i oktober i år.

Välkommen att anmäla ditt intresse för tomterna här!

Intresseanmälan för radhusen på Brf Grenadjärsbacken

Jag vill gärna bli kontaktad.

Magnusson Logo
Mattias Lindqvist

Magnusson Nyproduktion

info@magnussonmakleri.se
08-410 538 00

Vendevägen 12
182 69 Djursholm

Ansvarig mäklare

Mattias Lindqvist
mattias@magnussonmakleri.se
070-840 00 49

Översikt Rindö Hamn

Framtiden på Rindö

På Rindö pågår flera utvecklingsprojekt där Tornstaden, tillsammans med Vaxholms kommun, planerar för en varsam utveckling av fler bostäder med variation. Kommunens mål är att utveckla Rindö till ett än mer attraktivt kommundelscentrum, med både bostäder och verksamheter.

Utöver de radhus som ligger längs med Grenadjärsvägen (1) och som är inflyttningsklara under våren 2023, planeras det för byggnation på ett 20-tal villatomter i anslutning till den befintliga Grenadjärsvillan (2). Detaljplanen har vunnit laga kraft. Planering och projektering för infrastruktur för området har påbörjats.

Ett planarbete för byggnation av 60-70 lägenheter norr om Kasernvägen (3) pågår också.

Är du intresserad av de kommande bostäderna kan du anmäla ditt intresse nedan.

Intresseanmälan kommande bostadsprojekt

Här kan du ange vilket eller vilka kommande bostadsprojekt du är intresserad av nedan så håller vi dig informerad. Är du intresserad av bostadsrättsradhusen i Brf Grenadjärbacken så kontakta mäklare Mattias Lindqvist.

Vill du tipsa en vän om våra bostadsprojekt, kan du göra det här.

BostadsrättslägenhetFristående villaHyresrätt

Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt GDPR.*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rindo hamn 360

Bo på Rindö

Till Rindö kommer du med vägfärja från Vaxholm och Värmdö. Det finns även en pendelbåtlinje med SL som tar dig till Rindö direkt från Stockholms City. De senaste åren har ön fått nytt liv då flera gamla vackra kasernbyggnader byggts om till bostadsrätter och lokaler för bland annat restaurang, ostmakeri och bryggeri. En fantastisk plats att bo och leva på!

I 360-vyn som fotades för ett par år sedan saknas några av de nya byggnaderna men känslan och det fina läget är tydligt. 

GALLERI

Tipsa en vän

Tipsa en vän om Tornstadens nya bostadsprojekt på Rindö.

Tipsa en vän om våra bostäder på Rindö

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Dela gärna Brf Grenadjärsbacken på dina sociala medier.

bygg

Om Tornstaden

Tornstaden grundades som ett projektutvecklings- och fastighetsbolag redan 1995 och är idag en bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan; från idé till färdiga projekt – allt under ett tak. Våra tre verksamhetsgrenar projektutveckling, byggnation och fastighet omsätter ca 2,3 miljarder. Vi är ca 160 anställda och har etablerade verksamheter i Göteborg, Stockholm samt Malmö. Välkommen att läsa mer om oss.

3D-bilderna på sidan är endast visionsbilder och avvikelser kan förekomma.