fbpx [home_finder]

Välkommen till vackra Rindö!

I Stockholms mellersta skärgård ligger den vackra ön Rindö med en spännande historia och unika miljöer. Här har de fina gamla kasernbyggnaderna omvandlats till bostäder och omgivningarna har fått nytt liv.

Inom kort påbörjas försäljningen och byggnationen av nio bostadsrättsradhus längs med Grenadjärsvägen intill de vackra gamla kasernbyggnaderna och ett stenkast från havet. Tillsammans kommer de nio radhusen att bilda Brf Grenadjärsbacken. Lämna din intresseanmälan idag så håller vi dig uppdaterad om de senaste nyheterna.

Vi ses på Rindö!

batteriet_hamn_web
batteriet_ute_web
Översikt Rindö Hamn

Framtiden på Rindö

På Rindö pågår flera utvecklingsprojekt där Tornstaden, tillsammans med Vaxholms kommun, planerar för en varsam utveckling av fler bostäder med variation. Kommunens mål är att utveckla Rindö till ett än mer attraktivt kommundelscentrum, med både bostäder och verksamheter.

Utöver de radhus, som inom kort kommer att byggas längs med Grenadjärsvägen (1), planeras det för byggnation på ett 20-tal villatomter i anslutning till den befintliga Grenadjärsvillan (2). Den kommunala planprocessen förväntas vara klar innan årsskiftet och därefter följer projektering och påbörjad byggnation uppskattas kunna starta sommaren 2022.

Ett planarbete för byggnation av 60-70 lägenheter har också påbörjats norr om Kasernvägen (3) och beräknas vara färdigt om drygt ett år varefter detaljprojektering av bostäderna påbörjas med planerad byggstart 2023.

Intresseanmälan

Ovan kan du läsa om våra kommande bostadsprojekt på Rindö. Anmäl gärna ditt intresse och vad du är intresserad av nedan så håller vi dig informerad.

Vill du tipsa en vän om vårt bostadsprojekt, kan du göra det här.

BostadsrättsradhusBostadsrättslägenhetFristående villaHyresrätt

Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt GDPR.*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rindo hamn 360

Bo på Rindö

Till Rindö kommer du med vägfärja från Vaxholm och Värmdö. Det finns även en pendelbåtlinje med SL som tar dig till Rindö direkt från Stockholms City. De senaste åren har ön fått nytt liv då flera gamla vackra kasernbyggnader byggts om till bostadsrätter och lokaler för bland annat restaurang, ostmakeri och bryggeri. En fantastisk plats att bo och leva på!

GALLERI

Tipsa en vän

Tipsa en vän om Tornstadens nya bostadsprojekt på Rindö.

Tipsa en vän om våra bostäder på Rindö

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Dela gärna Brf Dykaren på dina sociala medier.

bygg

Om Tornstaden

Tornstaden grundades som ett projektutvecklings- och fastighetsbolag redan 1995 och är idag en bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan; från idé till färdiga projekt – allt under ett tak. Våra tre verksamhetsgrenar projektutveckling, byggnation och fastighet omsätter ca 1,8 miljarder. Vi är ca 140 anställda och har etablerade verksamheter i Göteborg, Stockholm samt Malmö. Välkommen att läsa mer om oss.

3D-bilderna på sidan är endast visionsbilder och avvikelser kan förekomma.