fbpx
Tillbaka
Välj lägenhet och hitta ditt boende.
Rotera
Rotera
« Tillbaka till översikt / Brf Dykaren översikt Prislista

  Visa lägenhetslista
  Lght Rum Area Pris Status

  Lägenhetsfakta

   Intresseanmälan   Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt GDPR.*

   SLUTSÅLT!

   Alla bostäder är nu sålda och vi önskar alla er nya bostadsrättsägare välkomna till denna underbara ö och hoppas att ni kommer att trivas i era nya hem!

   I Stockholms mellersta skärgård ligger den vackra ön Rindö med en spännande historia och unika miljöer. I Rindö Hamn och med strålande havsutsikt bygger vi bostadsrättsföreningen Dykaren som består av lägenheter och radhus med orangeri på taket.

   Rindö Hamn 2021-01
   Rindo hamn 360

   Lev Rindöliv med 50 min till City

   Till Rindö kommer du med vägfärja från Vaxholm och Värmdö. Det finns även en pendelbåtlinje med SL som tar dig till Rindö direkt från Stockholms City. De senaste åren har ön fått nytt liv då flera gamla vackra kasernbyggnader byggts om till bostadsrätter och lokaler för bland annat restaurang, ostmakeri och bryggeri. En fantastisk plats att bo och leva på!

   Utomhusgym, Rindö Hamn. Foto @ Daniel Roos

   Flytta in i vår eller sommar

   Redan i vår är det dags för inflyttning i de första bostäderna i Brf Dykaren Det finns ett fåtal lägenheter kvar till försäljning med inflyttning i sommar, men eftersom alla bostäder i Brf Dykaren har ett underbart läge direkt vid kajkanten finns det fortfarande möjlighet att hitta din drömlägenhet. Ta en titt i vår Bostadsväljare.

   dji_0041_web
   Inflyttning

   FRÅN RINDÖ HAMN TILL STRÖMKAJEN MED PENDELBÅT

   Förra sommaren startade SL:s nya pendelbåtlinje 83. Bara 100 meter från Brf Dykaren ligger hållplatsen Grenadjärsbryggan. Den tar dig bekvämt till Vaxholm eller City och har även wifi ombord om du vill passa på att arbeta på vägen. Se turlistan här.

   magnusson_nyproduktion_logo

   Vi på Magnusson Nyproduktion är specialister med lång erfarenhet av försäljning av nyproduktion. Vi arbetar endast med försäljning av nyproducerade bostadsrätter, villor, parhus och radhus i främst Stockholmsregionen men även i andra delar av Sverige. Vi vet att försäljningsuppdrag av nyproduktion ser helt annorlunda ut än på andrahandsmarknaden och är vana vid att arbeta långsiktigt och att representera uppdragsgivarens varumärke under en lång tid. Vill köparna ha hjälp att sälja sina befintliga boenden sköts detta av en mäklare på något av våra lokalkontor. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån rena försäljningsuppdrag till konsultationer kring prissättning och strategi.

   Brf Dykaren Rindö

   Mattias Lindqvist

   070-840 00 49
   E-post

   anna_l

   Anna Lindquist

   070-512 37 51
   E-post

   Intresseanmälan

   Våra mäklare Mattias och Anna på Magnusson Nyproduktion svarar på alla dina frågor och visar dig gärna runt på platsen. Anmäl ditt intresse nedan så kontaktar de dig eller kontakta dem direkt.

   Vill du tipsa en vän om vårt bostadsprojekt, kan du göra det här.

   Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt GDPR.*
   This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

   BILDGALLERI

   Brf Dykaren Rindö Hamn

   Tipsa en vän

   Tipsa en vän om Tornstadens nya bostadsprojekt på Rindö.

   Tipsa en vän om våra bostäder på Rindö

   • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

   Dela gärna Brf Dykaren på dina sociala medier.

   Brf Dykaren är ett av Tornstadens många bostadsprojekt

   Om Tornstaden

   Tornstaden grundades som ett projektutvecklings- och fastighetsbolag redan 1995 och är idag en snabbväxande bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan; från idé till färdiga projekt – allt under ett tak. Våra tre verksamhetsgrenar projektutveckling, byggnation och fastighet omsätter ca 1,8 miljarder. Vi är ca 140 anställda och har etablerade verksamheter i Göteborg, Stockholm samt Malmö. Välkommen att läsa mer om oss.

   Vi bygger hus för livet

   Tornstaden har lång erfarenhet av att producera bostadshus med fokus på kvalitet. Vår projektutvecklingsverksamhet tar hand om helheten, det vill säga från köp av råmark till inflyttningsklart projekt. Med bred kunskap hanterar vi förvärv av fastigheter, driver planprocesser, projekterar och uppför byggnader. Det innebär att vi tar ett tydligt ansvar och har full kvalitetskontroll under hela processen. Vår byggverksamhet bygger även bostäder för flera andra stora kunder. En lyckad helhet med fokus på miljö, ekonomi och estetik är vårt mål.

   3D-bilderna på sidan är endast visionsbilder och avvikelser kan förekomma.