Detaljplanen i Gråbo centrum har vunnit laga kraft!

Tornstaden tecknade 2014 ett avtal med Lerums kommun om att utveckla kommersiella lokaler samt centrumnära boende för ca 250 hushåll i form av såväl flerbostadshus som radhus. Den 25 september 2015 vann detaljplanen för det nya Gråbo centrum laga kraft. I och med detta kan Tornstadens utveckling av moderna hyresrätter och bostadsrätter ta ny fart.

Den första etappen består av tre hus med lägenheter upplåtna som bostadsrätter, samt ett par mindre lokaler. Den andra etappen består av två något större byggnader med hyreslägenheter och ca 500 kvadratmeter kommersiella lokaler. Beräknad byggstart är under första kvartalet 2016, med planerad inflyttning under 2017.

Läs mer på mjornboalle.se

Se också Infoblad (pdf).

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt