fbpx
Brf Genadjärsbacken
Brf Grenadjärsbacken

Säljstart och byggstart i Stockholms skärgård

Under april startar byggnationen och försäljningen av nio bostadsrättradhus i Brf Grenadjärbacken, ett stenkast från havet på den vackra ön Rindö i Stockholms mellersta skärgård. Inflyttning planeras redan till februari/mars 2023. På projektets hemsida kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.

Varmt välkommen till Brf Grenadjärsbacken!

Prisvärt radhusliv i Göteborgs närhet

Nu är radhusen i Brf Mjörnbo Gårdar i Lerums kommun slutsålda. Byggnationen har startat och inflyttning planeras redan till årsskiftet 2022/2023. På projektets hemsida kan du läsa mer om det nya bostadsområdet i Gråbo.

Varmt välkommen till Mjörnbo Gårdar!

exterior-evening_web

Slutsålt

Kvarteret Prästlyckan Alingsås

Prästlyckan i Alingsås

I hjärtat av Alingsås byggs nu Kvarteret Prästlyckan med ett hållbart fokus och blandfasader av trä och puts för att smälta in i den närliggande äldre bebyggelsen. Bostadsrätterna är nu slutsålda men du kan anmäla intresse för hyresrätterna här.

Kommande

Kappseglaren Fiskebäck

Kappseglaren i Fiskebäck

I Fiskebäck planeras det nu för en ny välkomnande mötesplats med ett unikt läge i en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar. I planen ligger cirka 125 nya bostäder och ett antal verksamhetslokaler. Anmäl ditt intresse här så håller vi dig informerad.

Kommande

Mölnlyckes Haga

Mölnlyckes Haga

Med stilfull och omväxlande arkitektur i vackert grönområde och med god tillgänglighet och närhet till kollektivtrafik, är Mölnlyckes Haga en naturlig del av Mölnlycke Centrum. Mölnlyckes Haga – naturligt nära.

bf_5042_web

Tornstaden Projektutveckling en del av en helhet
Våra tre verksamhetsgrenar; projektutveckling, byggnation och förvaltning av egna fastigheter drivs utifrån ett helhetstänkande där kunden alltid står i centrum och där samarbete är vårt ledord.

Vår projektutvecklingsverksamhet innebär huvudsakligen projektering, byggnation och försäljning av bostadsrätter i Göteborg med kranskommuner, men även i andra utvalda intressanta områden i storstadsregionerna. Vi håller i samtliga delar av processen för att säkerställa kvalitet och skapa funktionella och attraktiva bostäder.

Vi förverkligar idéer till färdiga projekt med målsättningen att leverera en lyckad helhet med fokus på miljö, ekonomi och estetik till våra kunder.

Therese Kilenstam, vd
Tornstaden Projektutveckling AB

Therese Kilenstam, vd Projektutveckling