fbpx
Aston Harald Innvoation

Lokaler

Våra kommersiella fastigheter och lokaler hyrs ut och anpassas i nära samarbete med våra hyresgäster för att skapa optimala förutsättningar för varje enskild verksamhet.

Tornstaden förvaltar egna fastigheter för långsiktigt ägande. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till västra Sverige med tyngdpunkt på Göteborg. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt läge för etablering av din verksamhet. Vid behov av helt nya lokaler kan vi hjälpa er med både projektering och byggnation.

Kontakta oss om du vill veta mer.

LEDIGA LOKALER JUST NU

Produktionshall med traverser

Modern lokal för lager/verkstad/produktion samt kontor i ett bra läge i Högsbo industriområde

I ett bra läge i Högsbo industriområde finns nu en modern industrilokal med tillhörande kontor ledig. Lokalen tål tunga laster och har höga portar och stora utvändiga ytor. Läs mer här.

I vår trevliga fastighet på Ålegårdsgatan i Balltorp finns nu två ljusa kontorslokaler med möjlighet att hyra till lager med port.

Den ena lokalem ligger i markplan och har egen yttre entré och den andra ligger på andra våningen med möjlighet att hyra till lager i markplan. Lokalerna är tillgängliga för omgående inflyttning. Läs mer här.

gatuskylt-

FÖR MER INFORMTAION OM LOKALERNA I HÖGSBO OCH BALLTORP KONTAKTA ERICA HASSEL  031-350 15 00

Stenbrottet Mölnlycke

För dig som söker kontor i Mölnlycke kan vi nu erbjuda en helt nyproducerad lokal som står klar för inflyttning.

Kontorslokal i det nybyggda bostadsområdet Stenbrottet i Mölnlycke. Lokalen har vitmålade väggar, ekparkett och akustikskivor i taket. Pentry med vita köksluckor, kylskåp och spishäll med kolfilterfläkt. Toalett med vitmålade väggar, klinkergolv, handfat och dusch. Hyran är ca 3.500 kronor/månad beroende på eventuell hyresgästanpassning.

FÖR MER INFORMATION OM LOKALEN I MÖLNLYCKE KONTAKTA ÅSA FALK 031-743 86 04