fbpx
Aston Harald Innvoation

Lokaler

Våra kommersiella fastigheter och lokaler hyrs ut och anpassas i nära samarbete med våra hyresgäster för att skapa optimala förutsättningar för varje enskild verksamhet.

Tornstaden förvaltar egna fastigheter för långsiktigt ägande. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till västra Sverige med tyngdpunkt på Göteborg. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt läge för etablering av din verksamhet. Vid behov av helt nya lokaler kan vi hjälpa er med både projektering och byggnation.

Kontakta oss om du vill veta mer.

LEDIGA LOKALER JUST NU

För dig som söker kontor i Mölnlycke kan vi nu erbjuda en helt nyproducerad lokal som står klar för inflyttning

En kontorslokaler i det nybyggda bostadsområdet Stenbrottet i Mölnlycke. Lokalen har vitmålade väggar, ekparkett och akustikskivor i taket. Pentry med vita köksluckor, kylskåp och spishäll med kolfilterfläkt. Toalett med vitmålade väggar, klinkergolv, handfat och dusch. Hyran är ca 3.500 kronor/månad beroende på eventuell hyresgästanpassning.

Stenbrottet Mölnlycke
alegardsgatan

Trevliga kontorsytor om ca 155 kvm i vår fastighet på Ålegårdsgatan 1 i Balltorp.

Här finns goda kommunikationer då närmaste buss trafikeras med täta turer och ligger ca 100 meter från entrén. Påfart till E6 finns också i nära anslutning. Lokalen kan anpassas efter dina önskemål. Den ligger på andra våningen och hiss finns. Lokalen är tillgänglig för omgående inflyttning.

KONTAKTA ÅSA FALK FÖR MER INFORMATION 031-743 86 04