fbpx
Aston Harald Innvoation

Lokaler

Våra kommersiella fastigheter och lokaler hyrs ut och anpassas i nära samarbete med våra hyresgäster för att skapa optimala förutsättningar för varje enskild verksamhet.

Tornstaden förvaltar egna fastigheter för långsiktigt ägande. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till västra Sverige med tyngdpunkt på Göteborg. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt läge för etablering av din verksamhet. Vid behov av helt nya lokaler kan vi hjälpa er med både projektering och byggnation.

Kontakta oss om du vill veta mer.

LEDIGA LOKALER JUST NU

Trevlig hörnlokal i hjärtat av Alingsås

Med ett fantastiskt läge mitt i Alingsås uppförs kvarteret Prästlyckan där vi nu kan erbjuda en nyproducerad butiks-/cafélokal i korsningen Norra Ringgatan och Prästgårdsvägen. Hörnlokalen har stora fönster i tre riktningar som ger ett trevligt ljusinsläpp.

Lokalen är 74 kvm och innehåller en större öppen yta, pentry och ett omklädningsrum med WC. Det finns också möjligheter att anpassa lokalen efter önskemål. Vi ser gärna en hyresgäst som bedriver någon form av publik verksamhet såsom butik eller café med lättare beredning. Inflyttning beräknas kunna ske under hösten 2022.

Kvarteret Prästlyckan uppförs av Tornstaden och förutom denna lokal består kvarteret av hyres- och bostadsrätter.

Kvarteret Prästlyckan Alingsås

Kontors-/produktionslokal med många möjligheter i Balltorp

gatuskylt-
plan-1

I vår trevliga fastighet på Ålegårdsgatan 1 i Balltorp har vi nu en ledig lokal passande för kontor och lättare tillverkning samt möjlighet att hyra till en lagerlokal med port. 

Cirka två tredjedelar av ytan är idag anpassad för kontor men har närmast nyttjats inom lättare produktion, övrig yta är passande för verkstad eller mindre lager. Lokalen har både egen entré samt entré via gemensamt trapphus samt en takskjutport till verkstadsytan. I lokalen finns 3 WC, 2 duschutrymmen samt pentry. Planlösningen går att anpassa efter hyresgästens behov. Lokalen finns tillgänglig för omgående inflyttning.

Behöver du större yta? Ytterligare 130 kvm bestående av främst verkstadsyta med en port kan slås samman med denna lokal.

Fastigheten är belägen i trevliga Balltorp, söder om Göteborg. Här slipper du köer och trängselavgifter och med ett smidigt avstånd till E6:an tar du dig till Göteborg på några minuter. Närmaste busshållplats ligger ett stenkast bort och parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Välkommen!

FÖR MER INFORMTAION OM LOKALERNA I ALINGSÅS OCH BALLTORP KONTAKTA ERICA HASSEL  031-350 15 00

Stenbrottet Mölnlycke

Ny och fräsch kontorslokal i Mölnlycke

I bostadsområdet Stenbrottet i Mölnlycke finns nu ett ledigt kontor. Lokalen har vitmålade väggar, ekparkett och akustikskivor i taket. Pentry med vita köksluckor, kylskåp och spishäll med kolfilterfläkt. Toalett med vitmålade väggar, klinkergolv, handfat och dusch. Hyran är ca 3.500 kronor/månad beroende på eventuell hyresgästanpassning.

FÖR MER INFORMATION OM LOKALEN I MÖLNLYCKE KONTAKTA ÅSA FALK 031-743 86 04