fbpx
brf-dykaren-grden_web

Lev Rindöliv i Stockholms skärgård

I Stockholms mellersta skärgård ligger den vackra ön Rindö med en spännande historia och unika miljöer. I Rindö Hamn och med strålande havsutsikt bygger vi bostadsrättsföreningen Dykaren.

Nu har försäljningen av Brf Dykaren på Rindö utanför Vaxholm startat. På projektets hemsida kan du läsa mer om den vackra ön och de unika bostäderna. Där kan du också anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig. Varmt välkommen till Rindö!

Brf Sparvugglan Hovås

Välkommen till Brf Sparvugglan

Med fritt söderläge bygger vi nu den sista etappen av bostadsrätter på Uggleberget i Nya Hovås söder om Göteborg. Du kommer att flytta in i ett trivsamt och färdigbyggt område.  Alla lägenheter har terrass, balkong eller uteplats och i huset kommer även finnas tillgång till en bastu och ett övernattningsrum för dina gäster.

Till salu

Välkommen till Brf Pärlugglan!

Endast ett fåtal lägenheter finns kvar till salu i Brf Pärlugglan som ligger strax intill Brf Sparvugglan på Uggleberget i Nya Hovås. I vår lägenhetsväljare kan du se vilka lägenheter som är lediga. Om du är intresserad av en lägenhet så kan du göra en intresseanmälan eller kontakta våra mäklare på Bjurfors direkt.

Översikt Uggleberget
Vardagsrum Brf Sparvugglan

Tornstaden Projektutveckling en del av en helhet
Våra tre verksamhetsgrenar; projektutveckling, byggnation och förvaltning av egna fastigheter drivs utifrån ett helhetstänkande där kunden alltid står i centrum och där samarbete är vårt ledord.

Vår projektutvecklingsverksamhet innebär huvudsakligen projektering, byggnation och försäljning av bostadsrätter i Göteborg med kranskommuner, men även i andra utvalda intressanta områden i storstadsregionerna. Vi håller i samtliga delar av processen för att säkerställa kvalitet och skapa funktionella och attraktiva bostäder.

Vi förverkligar idéer till färdiga projekt med målsättningen att leverera en lyckad helhet med fokus på miljö, ekonomi och estetik till våra kunder.

Therese Kilenstam, vd
Tornstaden Projektutveckling AB

Therese Kilenstam, vd Projektutveckling