fbpx
dykaren-interior-morning_web_besk

Lev Rindöliv i Stockholms skärgård

I Stockholms mellersta skärgård ligger den vackra ön Rindö med en spännande historia och unika miljöer. I Rindö Hamn och med strålande havsutsikt bygger vi bostadsrättsföreningen Dykaren.

Nu pågår försäljningen av Brf Dykaren på Rindö utanför Vaxholm och det finns ett fåtal lägenheter kvar till försäljning. Inflyttning kommer att påbörjas under våren 2021. På projektets hemsida kan du läsa mer om den vackra ön och de unika bostäderna. Varmt välkommen till Rindö!

Kvarteret Prästlyckan Alingsås

Prästlyckan i Alingsås

I hjärtat av Alingsås byggs nu Kvarteret Prästlyckan med ett hållbart fokus och blandfasader av trä och puts för att smälta in i den närliggande äldre bebyggelsen. Anmäl ditt intresse här så håller vi dig informerad!

Brf Pärlugglan Nya Hovås

Inflyttat på Uggleberget

I Nya Hovås söder om Göteborg har vi de senaste åren byggt tre bostadsprojekt. Under 2020 var det inflyttning i Brf Pärlugglan och Brf Sparvugglan. Vi välkomnar alla nya bostadsrättsägare!

Vardagsrum Brf Sparvugglan

Tornstaden Projektutveckling en del av en helhet
Våra tre verksamhetsgrenar; projektutveckling, byggnation och förvaltning av egna fastigheter drivs utifrån ett helhetstänkande där kunden alltid står i centrum och där samarbete är vårt ledord.

Vår projektutvecklingsverksamhet innebär huvudsakligen projektering, byggnation och försäljning av bostadsrätter i Göteborg med kranskommuner, men även i andra utvalda intressanta områden i storstadsregionerna. Vi håller i samtliga delar av processen för att säkerställa kvalitet och skapa funktionella och attraktiva bostäder.

Vi förverkligar idéer till färdiga projekt med målsättningen att leverera en lyckad helhet med fokus på miljö, ekonomi och estetik till våra kunder.

Therese Kilenstam, vd
Tornstaden Projektutveckling AB

Therese Kilenstam, vd Projektutveckling