fbpx
brf-dykaren-grden_web

Lev Rindöliv i Stockholms skärgård

I Stockholms mellersta skärgård ligger den vackra ön Rindö med en spännande historia och unika miljöer. I Rindö Hamn och med strålande havsutsikt bygger vi bostadsrättsföreningen Dykaren.

Nu pågår försäljningen av Brf Dykaren på Rindö utanför Vaxholm och byggnationen har nyligen startat. På projektets hemsida kan du läsa mer om den vackra ön och de unika bostäderna. Där kan du också anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig. Varmt välkommen till Rindö!

Brf Sparvugglan Hovås

Endast en lägenhet i Brf Sparvugglan

Nu bygger vi den sista etappen av bostadsrätter på Uggleberget i Nya Hovås söder om Göteborg. Här finns endast en fantastisk fyra kvar med stor balkong i fritt söderläge. I huset finns även tillgång till bastu och övernattningsrum för dina gäster. Välkommen att kontakta våra mäklare på Bjurfors om du är intresserad.

Till salu

Slutsålt i Brf Pärlugglan

Nu är alla lägenheter i Brf Pärlugglan, som ligger strax intill Brf Sparvugglan på Uggleberget i Nya Hovås, sålda. Våra bostadsrättsköpare har under hösten haft möjlighet att göra tillval av inredning för att skapa sin egen prägel på bostaden och inflyttning kommer att ske till sommaren 2020.

Översikt Uggleberget
Vardagsrum Brf Sparvugglan

Tornstaden Projektutveckling en del av en helhet
Våra tre verksamhetsgrenar; projektutveckling, byggnation och förvaltning av egna fastigheter drivs utifrån ett helhetstänkande där kunden alltid står i centrum och där samarbete är vårt ledord.

Vår projektutvecklingsverksamhet innebär huvudsakligen projektering, byggnation och försäljning av bostadsrätter i Göteborg med kranskommuner, men även i andra utvalda intressanta områden i storstadsregionerna. Vi håller i samtliga delar av processen för att säkerställa kvalitet och skapa funktionella och attraktiva bostäder.

Vi förverkligar idéer till färdiga projekt med målsättningen att leverera en lyckad helhet med fokus på miljö, ekonomi och estetik till våra kunder.

Therese Kilenstam, vd
Tornstaden Projektutveckling AB

Therese Kilenstam, vd Projektutveckling