fbpx
Kök i Brf Pärlugglan

Ett fåtal lägenheter kvar i Brf Pärlugglan

Endast ett fåtal lägenheter finns kvar till salu i Brf Pärlugglan som är en av de sista etapperna uppe på Uggleberget i Nya Hovås. I vår lägenhetsväljare kan du hitta all information du behöver och även se vilka lägenheter som är lediga . Om du är intresserad av en lägenhet eller vill bli kontaktad så kan du göra en intresseanmälan här eller kontakta våra mäklare på Bjurfors direkt.

Välkommen!

Till salu

Tornstaden Projektutveckling en del av en helhet
Våra tre verksamhetsgrenar; projektutveckling, byggnation och förvaltning av egna fastigheter drivs utifrån ett helhetstänkande där kunden alltid står i centrum och där samarbete är vårt ledord.

Vår projektutvecklingsverksamhet innebär huvudsakligen projektering, byggnation och försäljning av bostadsrätter i Göteborg med kranskommuner, men även i andra utvalda intressanta områden i storstadsregionerna. Vi håller i samtliga delar av processen för att säkerställa kvalitet och skapa funktionella och attraktiva bostäder.

Vi förverkligar idéer till färdiga projekt med målsättningen att leverera en lyckad helhet med fokus på miljö, ekonomi och estetik till våra kunder.

Therese Kilenstam, vd
Tornstaden Projektutveckling AB

Therese Kilenstam, vd Projektutveckling