fbpx
Mjörnbo Gårdar Gråbo

Slutsålt i Brf Mjörnbo Gårdar

Mjörnbo Allé kallas det område som Tornstaden, tillsammans med Lerums kommun, låtit växa fram i centrala Gråbo nordöst om Göteborg. I stället för att bygga ut, bygger Mjörnbo Allé ihop. I den femte och avslutande etappen, som vi valt att kalla Mjörnbo Gårdar, byggs det nu 39 välplanerade radhus om 116 kvm i bostadsrättsform med inflyttning redan vid årsskiftet 2022/2023.

I Mjörnbo Gårdar får du ett bekvämt boende i centrum av ett levande Gråbo och med naturen som närmsta granne.

Varmt välkommen att läsa mer!

Kommande

Kappseglaren Fiskebäck

Kappseglaren Fiskebäck

I Fiskebäck planeras det nu för en ny välkomnande mötesplats med ett unikt läge i en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar. I planen ligger cirka 125 nya bostäder och ett antal verksamhetslokaler. Anmäl ditt intresse här så håller vi dig informerad.

Kommande

Mölnlyckes Haga

Mölnlyckes Haga

Med stilfull och omväxlande arkitektur i vackert grönområde och med god tillgänglighet och närhet till kollektivtrafik, är Mölnlyckes Haga en naturlig del av Mölnlycke Centrum. Mölnlyckes Haga – naturligt nära.

Vardagsrum Brf Sparvugglan

Tornstaden Projektutveckling en del av en helhet

Våra tre verksamhetsgrenar; projektutveckling, byggnation och förvaltning av egna fastigheter drivs utifrån ett helhetstänkande där kunden alltid står i centrum och där samarbete är vårt ledord.

Vår projektutvecklingsverksamhet innebär huvudsakligen projektering, byggnation och försäljning av bostadsrätter i Göteborg med kranskommuner, men även i andra utvalda intressanta områden i storstadsregionerna. Vi håller i samtliga delar av processen för att säkerställa kvalitet och skapa funktionella och attraktiva bostäder.

Vi förverkligar idéer till färdiga projekt med målsättningen att leverera en lyckad helhet med fokus på miljö, ekonomi och estetik till våra kunder.

Therese Kilenstam, vd
Tornstaden Projektutveckling AB

Therese Kilenstam, vd Projektutveckling