Tornstaden bygger om Kärraskolan

På uppdrag av Göteborg Stad Lokalförvaltningen har Tornstaden fått i uppdrag att på totalentreprenad förnya Kärraskolan. Nybyggnationen kopplar samman en förskola för drygt 140 barn med en F-9 skola för cirka 800 elever.

Stora delar av den gamla skolan rivs för att ge plats åt den nya delen. Hela nybyggnaden kommer att bli i två plan och sätts ihop med en befintlig skolbyggnad. En ny entréhall blir själva navet i byggnaden, som kommer att ha stora glaspartier och sittvänliga breda trappor för en modern och ljus miljö. Projektet beräknas vara klart höst/vinter 2018.

 

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt