fbpx

Tornstaden har fått uppdraget av Egnahemsbolaget att bygga 34 stycken konceptradhus på Kryddhyllan i Gårdsten. Projektet byggstartas i april månad. 
– Vi är stolta över att återigen ha fått förtroendet att uppföra bostäder för Egnahemsbolaget och möjligheten att visa styrkan i vår affärsidé – att vara med från idé till färdigt projekt, säger Staffan Waldenström, ansvarig för projektet hos Tornstaden.

Radhusen är placerade i direkt anslutning till naturen på norra sidan av Kryddhyllan i Gårdsten och byggs med flexibel planlösning för att de boende ska kunna anpassa sin nya bostad efter egna behov och önskemål.

– Idag utgör hyresrätter i flerfamiljshus 85 % av boendeformerna i Gårdsten och det finns en stor efterfrågan på andra upplåtelseformer. Att tillsammans med Egnahemsbolaget få bidra till en mer blandad bebyggelse i området gör uppdraget lite extra roligt, säger Staffan Waldenström.

Samtliga 34 radhus är 116 kvm stora och inflyttning är beräknad till kvartal två 2018.

För mer information om projektet:
Staffan Waldenström, avdelningschef Tornstaden, 0765-481541