Byggnads AB Tornstaden utökar sin organisation i Stockholm

Som ett led i byggbolagets fortsatta expansion i Stockholmsområdet har Tornstaden anställt Stefan Lagerqvist som avdelningschef. Stefan kommer ansvara för uppbyggnad av ytterligare en avdelning i Stockholmsregionen.

Stefan Lagerqvist har en gedigen bakgrund inom byggbranschen och har arbetat i flera av de stora byggbolagen. Närmast kommer han från Ikano Bostad där han har haft olika roller och de senaste tre åren varit verksam som arbetschef.

– Tornstadens affärsidé, att arbeta tillsammans med kunder från tidiga skeden till färdigt projekt, tilltalade mig starkt. Jag ser fram emot att få vara med och bidra till att förverkliga både nuvarande och framtida planer, säger Stefan Lagerqvist om sin nya tjänst.

– Stefans kompetens stärker oss i vår fortsatta expansion i Stockholmsområdet, säger Jan Edlund, VD för Byggnads AB Tornstaden. Det känns bra att ha rekryterat in Stefan i bolaget då han har rätt personliga egenskaper, drivkraft och erfarenhet för vidareutvecklingen av vår byggverksamhet i Stockholmsregionen.

Stefan Lagerqvist påbörjar sin anställning den 1 juni.

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt