Nya Hovås: Inflyttning och nya planer

Nu går Brf Tornugglan, Tornstadens egenutvecklade projekt på Uggleberget i Nya Hovås, in i sin slutfas. Ett hus är inflyttningsklart och inom kort står också hus nummer två och tre färdiga. Samtidigt planeras för nästa etapp bostadsrätter i Nya Hovås.

Totalt består Brf Tornugglan av 42 stycken bostadsrättslägenheter och i slutet av augusti beräknas byggnationen av projektets tredje och sista bostadshus vara avslutad.

– Det är verkligen roligt att se det fina resultatet av Brf Tornugglan och det är en härlig känsla att få lämna över nycklar till köparna. Brf Tornugglan blev precis så bra som vi hade föreställt oss och vi hoppas att våra köpare ska trivas i sina nya hem, säger Therese Kilenstam, VD för Tornstaden Projektutveckling.

Parallellt med färdigställandet av hus två och tre pågår nu planeringen av Tornstadens nästa etapp egenutvecklade bostäder i Nya Hovås, som även de kommer att vara belägna på Uggleberget.

-Säljstarten för de kommande bostadsrättslägenheterna är planerad till är våren 2018, säger Therese Kilenstam.

 

 

 

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt