Tornstaden stolt sponsor av ledarbåten i M32 Scandinavian Series

Tornstaden är stolt sponsor av Wallén Racings tävlingsbåt i M32 Scandinavian Series 2017, som just nu ligger i ledning med endast två event kvar: Århus 31 aug-2 sep och Stockholm 14-16 september. Vi håller alla tummar för att teamet för 2017, Jonas Warrer och hans besättning, ska ta hem hela tävlingen!

Lite kort om tävlingsformen:
Seglingarna utförs i sk fleet race, dvs alla båtar startar samtidigt och tävlar på en kort bana nära land. Det gör att racen är mycket publikvänliga på ett helt annat sätt än vad som är vanligt i segling. Det är lätt att förstå tävlingsreglerna och två kommentatorer berättar under race vad som händer ute på vattnet. Varje event är tre dagar (torsdag–lördag) med 5-7 race varje dag. Racen är korta och pågår i ca 20 min. Maxfart på kryss är ca 20 knop och undanvind ca 30 knop. M32 är definitivt havets Formel 1!

Lite kort om Wallén Racing:
Göteborgaren Hans Wallén, bl a OS-medaljör Atlanta 1996 och 9 VM-guld i olika båtklasser, grundade Wallén Racing 2013 med målsättningen att vinna M32 Series och på sikt driva teamet med yngre talangfulla seglare. För säsongen 2017 har Hans Wallén klivit åt sidan för att ge plats åt den yngre danska talangen Jonas Warrer och hans besättning. Jonas Warrer har bl.a ett OS-guld från Qingdao Kina 2008 i bagaget.

Följ tävlingen här!

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt