Helena Hedlund blir ny kommunikationsansvarig på Tornstaden

Kommunikationsansvarig Helena Hedlund

Tornstaden har rekryterat Helena Hedlund till tjänsten som kommunikationsansvarig för koncernen och hon kommer därmed få en central roll i bolagen både för extern och intern kommunikation. Helena kommer närmast från Svenska Hus AB där hon sedan åtta år haft en roll som marknads- och kommunikationsansvarig.

Helena Hedlund blir ny kommunikationsansvarig för Tornstadenkoncernen och tillträder tjänsten den 5 mars. Helena har sedan 2010 arbetat som kommunikations- och marknadsansvarig för Svenska Hus. Hon har mångårig erfarenhet inom informations-, kommunikations- och marknadsföringsområdet.

– Helena kommer med sin branschkunskap och gedigna erfarenhet av kommunikation och marknadsföring vara ett stort tillskott till koncernen i vår strävan att ytterligare förstärka vårt interna och externa kommunikationsarbete, säger Jan Edlund, koncernchef på Tornstaden.

– Det känns mycket inspirerande att få bli en del av Tornstaden som har en lång och gedigen historia med spännande framtidsplaner. Det är en koncern med stort engagemang och den helhetssyn man har på verksamheten och framförallt på människorna i den, är viktiga egenskaper för mig, säger Helena Hedlund.

 

För mer information: 

Jan Edlund, koncernchef
jan.edlund@tornstaden.se, 031-350 15 09

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt