Invigning av Volvo Bils toppmoderna anläggning i Torslanda

Den 12 april invigdes Volvo Bils nya anläggning i Torslanda officiellt av Volvo Cars koncernchef Håkan Samuelsson, Kristian Elvefors som är vd för Volvo Car Sverige samt Mattias Wäne, vd Volvo Bil i Göteborg. Denna toppmoderna anläggning är Volvo Bils största i Sverige hittills och kommer att vara ett referensprojekt för bolaget. Tornstaden har ansvarat för totalentreprenaden och äger också fastigheten som nu ska hyras av Volvo.

Tornstaden har uppfört en ny bilserviceanläggning på totalt ca 19 000 kvadratmeter för Volvo Cars dotterbolag Volvo Bil. Volvo Cars har tecknat ett avtal om att hyra fastigheten av Tornstaden. Byggnationen av den nya anläggningen i Torslanda har pågått sedan januari 2016. Inflyttning påbörjades i januari i år och anläggningen som innehåller kontor, försäljningsytor och verkstad är nu i fullt bruk. Under sommaren kommer även ett tillhörande garage för 400 bilar att färdigställas.

– Det är spännande att se resultatet av ett gott samarbete i ett projekt som det här. Att få möjlighet att vara med hela vägen både vad gäller projektering, byggnation, ägande och förvaltning är mycket inspirerande och helt i linje med vår affärsidé, säger Jan Edlund, koncern VD för Tornstaden.

För mer information:
 Jan Edlund, koncern VD Tornstaden
jan.edlund@tornstaden.se, 031-350 15 09

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt