Är du platschef eller arbetsledare som är redo för nya utmaningar?

Vi söker nu projektledande entreprenadingenjörer för vår växande verksamhet i samtliga tre regioner – Stockholm, Göteborg och Malmö. Har du erfarenhet inom byggbranschen och är redo för lite nya utmaningar? Vi kan erbjuda spännande möjligheter, snabba beslut och ett gott team. 

I mitt arbete har jag mycket frihet under ansvar och det finns en stor variation vad gäller arbetsuppgifter. Entreprenörsandan är stark på Tornstaden och det faktum att man får vara med i alla projektets syltburkar passar mig perfekt, säger Magnus Faxå, entreprenadingenjör på Tornstaden i Göteborg.

Läs mer och välkommen med din ansökan!

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt