fbpx

I tisdags var det dags för Chalmers årliga Arbetsmarknadsmässa för studerande inom Samhällsbyggnad och Affärsutveckling/Entreprenörskap. Tornstaden var på plats och hade som mål att hitta minst tre studenter som ville växa med oss och utvecklas till goda framtida ledare i bolaget och intresset bland studenterna var stort.

I veckan var det dags för Chalmers årliga Arbetsmarknadsmässa för studerande inom Samhällsbyggnad och Affärsutveckling/Entreprenörskap. Tornstaden var på plats och hade som mål att hitta minst tre studenter som ville växa med oss och utvecklas till goda framtida ledare i bolaget. Intresset var stort och det var mycket inspirerande att möta så många engagerade och drivna studenter. Under gårdagen valdes femton av studenterna ut för att gå vidare till nästa steg och en första intervju. Vi ser mycket fram emot detta.

 För mer information:

Josef Buskhe, personalchef Tornstaden Byggnads AB
josef.buskhe@tornstaden.se

Brf Triliten LångströmsgatanFörsta spadtag Solhöjden Öckerö