Nu kommer vi till Lund och Branschdagen

Tegelbruket i Halmstad

På torsdag den 7 februari är det dags för Branschdagen som är en arbetsmarknadsmässa för studerande på Lund Tekniska Högskola. Vårt mål är att, under mässan, hitta minst tre studenter som vill växa med oss och utvecklas till goda framtida ledare i bolaget.

I veckan är det dags för Branschdagen som är en årlig arbetsmarknadsmässa på LTH. Vi kommer att vara på plats för att hitta minst tre studenter som ville växa med oss och utvecklas till goda framtida ledare i bolaget. De som är intresserade kan direkt anmäla sitt intresse i montern och dagen efter kommer vi att meddela vilka 15 personer som går vidare till nästa steg och en första intervju.

Vi söker engagerade, motiverade, kunskapstörstande och lagspelande tävlingsmänniskor.

Välkommen att besöka oss i vår monter på Branschdagen i Lund på torsdag!

För mer information:
Josef Buskhe, personalchef Tornstaden Byggnads AB
josef.buskhe@tornstaden.se

Kontakt

För hyresgäster

Test

Om Tornstaden

Här kan du läsa mer om oss på Tornstaden och vad vi gör inom våra tre affärsområden Projektutveckling, Bygg och Fastighet. Här finns också information om hur det är att arbeta hos oss.

Koncernen
Karriär 2
Kontakt