fbpx

Efter att ha besökt arbetsmarknadsmässor på Chalmers i Göteborg och på Lund Tekniska Högskola är det nu dags för KTH och LAVA-mässan i morgon torsdag. Vårt mål är att, under mässan, hitta minst tre studenter som vill växa med oss och utvecklas till goda framtida ledare i bolaget.

Resultatet av vårt medverkande på de olika mässorna har varit över förväntan. Intresset har varit mycket stort bland studenterna och vi har träffat många personer som har potential att utvecklas till goda ledare hos oss. Nu är det Stockholms tur. De som är intresserade kan direkt anmäla sitt intresse i montern och dagen efter kommer vi att meddela vilka 15 personer som går vidare till nästa steg och en första intervju.

Vi söker engagerade, motiverade, kunskapstörstande och lagspelande tävlingsmänniskor. Välkommen att besöka oss i vår monter på LAVA-mässan i morgon!

För mer information:
Josef Buskhe, personalchef Tornstaden Byggnads AB
josef.buskhe@tornstaden.se

Tegelbruket i Halmstadstudentmten