fbpx

Vårt mål var att hitta engagerade och motiverade studenter som kan utvecklas till framtida ledare hos oss. Resultatet blev över vår förväntan. Genom rekryteringsmässor i Göteborg, Lund och Stockholm fick vi chans att välja ut, och sedan träffa ett antal studenter på våra olika regionkontor. Och vilka fantastiska killar och tjejer vi träffat!

I veckan avslutade vi rekryteringsturnén i Stockholm då vi träffade sista gänget på vårt kontor i Stockholm för en gemensam lunch och efterföljande intervjuer. Totalt har vi träffat och intervjuat ett 30-tal studenter och nu väntar nästa spännande steg för dem och för oss – att välja ut ett antal som erbjuds praktik eller anställning.

För mer information:
Josef Buskhe, personalchef Tornstaden Byggnads AB
josef.buskhe@tornstaden.se

Branschdagen i Lund 2019KMA-ansvarig Lotta Björkman